Szári színjátszótábor
Szári színjátszótábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2066 Újbarok, Rákóczi Ferenc u. 10
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303992137
Bentlakásos ár
33 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya
Ajánlott életkor
7-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A gyerekek egy adott darabon keresztül kezdik az ismerkedést egymással és a színházzal. Az előkészületeket sok-sok játék és fürdőzés, esténként tábortűz és ének szakítja meg. Az elsődleges cél: a vidámság!
Másodlagos önmaguk és egymás megismerése, gátlásaik és szorongásaik oldása, mindez észrevétlenül, játékokon keresztül.
A színjátszótáborban a délelőttök próbákkal telnek. Kora délután szabadfoglalkozások, ha az idő engedi, fürdés majd újabb próbák következnek. Az estét a vacsora után játék, tábortűz, és közös éneklés zárja. A táborba 7-20 éves fiatalokat várunk. A teljes ellátás ott alvást, napi háromszori étkezést jelent fagyival, friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, amelyek részben a ház kertjéből származnak.
A munka a reggeli után kezdődik néhány bemelegítő gyakorlattal, majd következik a próba. Az első napokban nagyobb jelentőségük van a szituációs gyakorlatoknak, a kreativitásnak, játszunk a szöveggel, a hangunkkal. Később a közösen megalkotott jeleneteket gyakoroljuk, majd együtt elkészítjük a jelmezeket és a díszleteket. Kora délutánonként a gyerekek rajzolásban, festésben is kipróbálhatják magukat.
A foglalkozásokat vezetik:  Kis-Várday Júlia, aki jelenleg Berlinben él, korábban pedig a Jurányi Házban működő Parányi Műhelyben tartott bábos – színjátszós foglalkozást és hétvégi programokat. Nem utolsósorban két gyönyörűséges gyermek anyukája, és Pap Gábor a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium kreatív ének tanára. Mindketten nagyon népszerűek a gyerekek körében.

Kérlek, hozzatok magatokkal olyan ruhát, amiben könnyen tudtok mozogni. A lányok gumis derekú szoknyát, tornacipőt, cicanadrágot. A fiúk olyan nadrágot, amiben könnyű a mozgás és tornacipőt.
Fürdőruhát, papucsot, ágyneműhuzatot ( paplan, párna, lepedő), hálóruhát. És valami apróságot, amit a tábor végén kisorsolunk a többiek között az egész héten gyűjtött jóságpontok alapján. Ez lehet könyv, Cd, sapka, egy szép sál, egy plüssállat, egy csoki, egy fülbevaló, egy szép kő, valami, aminek te is örülnél.
Ha gyógyszert szedsz, azt is hozz magaddal, és a TAJ kártyádat se felejtsd otthon.
A tábor végén szombaton délben az előadást bemutatjuk a plébánia kertjében, utána egy ebédre vendégül látjuk a szülőket. Kedves szülők, sütit, innivalót hozhattok….
Várunk benneteket szeretettel!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés