Színjátszó Tábor
Színjátszó Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1068 Budapest, Benczúr u. 27.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302270534
Napközis ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10%
Ajánlott életkor
6-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Mesejáték-klub a drámapedagógia és a színházi nevelés készségfejlesztő játéksorozata, mely augusztus első hetében a MagNet Közösségi Házba szervezett Színjátszó Táborunkban valósul meg. Célunk az alkotó tevékenységnek a felkarolása és a drámapedagógia segítségével az alkotó folyamatok előmozdítása. A foglalkozások során a következő technikákat alkalmazzuk: drámapedagógia, színházi nevelés, relaxációs technikák, kreatív tánc, ének, zene, improvizáció. Foglalkozásainknak az alábbi intézmények adnak helyet: Kék Madár Családi Napközi Római Pagony Családi Napközi Rogers Személyközpontú Óvoda és Általános Iskola Új Nemzedék Zalaegerszeg MagNet Közösségi Ház Hegyvidéki Óvodák Brunszvik Teréz Budavári Óvodák A Mesejáték-klub alapítója: Csernák Enikő óvodapedagógus, drámapedagógus. 4 éve tartok gyermekeknek drámafoglalkozásokat és balett órát, emellett pedig táboroztatok vidéken és a fővárosban egyaránt. 3 éve ismerkedtem meg a drámapedagógia módszerével, ezt először gyermekotthonban és óvodában végzett munkám során kezdtem alkalmazni. Fontos számomra, hogy minél több gyermek egészséges személyiségfejlődéséhez járulhassak hozzá. 2011-ben fejeztem be a Pécsi Művészeti Szakközépiskola tánc tagozatát és szinte ezzel egyidejűleg a Janus Egyetemi Színház társulati tagja voltam 2009-2013-ig. 2013-ban az Eötvös József Főiskola Intézményi Kommunikátor szakát végeztem el, ezután a Gál Ferenc Főiskola Pedagógia karán szereztem óvodapedagógus diplomát, majd tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetem Drámapedagógia szakirányú továbbképzésén fejeztem be.
Leírás
Napközis Színjátszó Tábor Budapest szívében!

Időpont: 08:30-17:00

         2018.07.30-08.03.

Helyszín: Bp., VI. Benczúr u. 27.

Gyere és játssz! Várunk minden 6-13 éves gyermeket:)

A tábor programja:
improvizációs játékok, jelenetkészítés, kreatív ének-zenei-táncos gyakorlatok, beszédtechnika, színdarabkészítés, szabad játék.

A játékok által fejlődik a gyermekek kommunikációja, kifejezőkészsége, koncentrációja, kreativitása és együttműködési készsége.

A tábor zárása: bemutató előadás, melyre szeretettel várjuk a szülőket, hozzátartozókat.

A tábor részvételi díja: 29.000 Ft, mely tartalmazza a napi 2 étkezést (ebéd+uzsonna).
Testvérkedvezmény: 10%
Első részlet 10.000 Ft, befizetési határideje: 2018.07.27.
A tábor részvételének feltétele: kitöltött jelentkezési lap + 1. és 2. részlet befizetése.

További információk, napirend és jelentkezés:
csipolkadramakor@gmail.com
Csernák Enikő: 0630/2270534
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés