Színpad-társak - színjátszó tábor
Színpad-társak - színjátszó tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1192 Budapest, Budapest, XIX. ker. Petur u. 7.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3612829895
+3613580690
Napközis ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mészáros Zsolt dráma tanár a Vörösmarty Mihály Gimnázium pedagógusa. Évek óta vezet színjátszó tábort a Wekerlei Kultúrházban. Fontos számára a gyerekek személyisége, a csoport sikeres közös munkája, és az, hogy minden egyes gyerek kibontakozhasson és jól érezze magát az egy hét alatt.
Leírás
SZÍN-PAD-TÁRSAK
2022. augusztus 8-12.
Korosztály: 6-11 éveseknek


Színjátszó tábor a kitalálástól a színházig.
Komplex foglalkozások a meseírástól a karakterformálásig, a jelmeztervezéstől a díszletépítésig, melyek során egy színdarab létrehozásának lépéseivel ismerkedünk meg.  Az alkotás folyamatában a főszerep azé a játékosságé, fantáziáé és kreativitásé, ami minden gyermek sajátja. Péntek délután az alkotók színpadra állnak, hogy bemutassák szüleiknek a közösen létrehozott színdarabot.

A részvételi díj: 29 000 Ft /fő (kétszeri étkezéssel)
Táborvezető: Mészáros Zsolt drámatanár
Jelentkezés az alábbi linken: uj.wkk.kispest.hu/program/1104
További információ: meszizso@gmail.com


FONTOS! A jelentkezés a tábori díj kiegyenlítésével válik teljessé. Mivel a befizetés módjával, és adataival kapcsolatban, kérjük, mindenképp várják meg válaszlevelünket, amely a befizetés részleteit tartalmazza! Jelentkezési határidő: 2022. július 15.


Kedves Érdeklődőnk! A sikeres regisztrációt követően kérjük, hogy a tábor részvételi díját a jelentkezési határidőig, egy összegben, átutalással a KMO Művelődési Központ és Könyvtár számlaszámára - OTP 11784009-15519102 - szíveskedjenek befizetni. A jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik érvényessé!
FONTOS, hogy a megjegyzés rovatba a tábor, valamint a résztvevő gyermek nevét feltüntetni szíveskedjenek! A számlát a befizetést követően küldi a KMO gazdasági csoportja. A jelentkezés határideje a honlapunkon az adott tábor leírásánál található.
További információ: +36 (1) 282 9895 telefonszámon és a  wkk.kispest.hu oldalon kaphatnak.

Kérjük, szíveskedjenek a tábor első napjára az alábbi nyilatkozatokat kitöltve és aláírva behozni: fotós, adatvédelmi és három napnál nem régebbi egészségügyi nyilatkozatokat. Ezek nélkül nem tudjuk fogadni gyermekét a táborban.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés