Thália tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2484 Agárd, Tópart u. 17.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Email
Telefonszám
+36308295955
Bentlakásos ár
38 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Kiket várunk?
Olyan kreatív fiatalokat, akik komolyan érdeklődnek a színészi mesterség és a színház világa iránt. Az öt napos tábor alatt aktívan gyakorolhatjátok a színészi munkát, megismerkedhettek alapjaival, szépségeivel. Ha szeretnél a tóparton jókedv és nevetés közepette kedvenc hobbidnak hódolni, téged is várunk! Amit ígérünk: helyzetgyakorlat, színésztechnika, jelenet-kidolgozás, drámajátékok. Kiderül, hogyan épül fel egy produkció, kipróbálhatjátok, milyen volt a színház a különböző történelmi korokban (az ókori görögöktől napjainkig), emellett bepillantást nyerhettek a zenés színház (musical) világába is.

A tábor szakmai vezetője Frigyesi Eszter, aki gyermekkora óta játszik színpadon, s nagyfokú színházi tapasztalattal rendelkezik, emellett színháztudomány szakon tanul.

A színházi munka mellett élvezhetitek a nyár örömeit és a helyszín adta sportolási lehetőségeket (fürdés, vitorlázás, kajak-kenu, ping-pong, kosár- és röplabda, foci).

Ellátás: napi háromszori étkezés.

Célszerű hozni: fürdőruha, kedvenc könyv (verseskötet, dráma), hangszer (ha tudsz rajta játszani), esetleg zenei alap, kotta (ha van rá igény, musicaldalokon is dolgozhatunk).
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés