Hagyományőrző népzenei és tánc tábor
Hagyományőrző népzenei és tánc tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5350 Tiszafüred, Holt-Tiszapart
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36204189545
Bentlakásos ár
35 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
14-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor célja:
Az Albatrosz Kempingben kiscsoportos foglalkozások keretében biztosítunk lehetőséget hagyományaink ápolására.
Magyarországon, valamint határainkon túl élő honfitársaink, és a népzene iránt érdeklődők körében szeretnénk megszólítani azokat az együtteseket és szólistákat, akik elhivatottak, éreznek magukban ambíciót a továbbtanulásra szakmailag magas szinten képzett (főiskolai, egyetemi) oktatók segítségével.

A tiszafüredi és környéki népszokások ismertetése, és újraélesztése a táborozók tolmácsolásában. A helyi néptánccsoport bevonása táborunk életébe, lehetőség szerint szervezett táncoktatással, esténként közös táncházzal.

Tiszafüred, a Tisza-tó és környéke természeti és szellemi értékeinek bemutatása. A tanult egyéb népzenei dialektusok mellett a helyi hangszeres és énekes népzenei kincs átadása.

Cél, a hagyományteremtés. A terv sikerességétől függően szeretnénk minden évben megrendezni hagyományőrző táborunkat, ezzel is elősegítve Tiszafüred város kulturális-turisztikai fellendülését.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés