Omisk Tánctábor Óbuda
Omisk Tánctábor Óbuda
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1032 Budapest, San Marco u. 81. Óbudai Kulturális Központ, S
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36306003826, B. Taylor Jennifer
Napközis ár
42 000 Ft
Ajánlott életkor
6-17
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábort az Óbuda Mozgásművészeti Iskola szervezi, a táncórákat az iskolánk diplomás tánctanárai tartják. A táborba nem csak iskolán növendékeit várjuk szeretettel. Sőt, az sem akadály, ha valaki még nem tanult egyáltalán táncolni. A táborban sokféle műfajt kipróbálhat mindenki. Iskolánk 31 éve működik Budapest több kerületében. Képzésünk Berczik Sára testképző és mozgásfejlesztő gimnasztikájára épül, melynek lényege a gyerekek természetes mozgásából kiinduló tudatos mozgásra nevelés. Ezen az alapon elindulva a késöbbiekben sok egyéb műfaj is választható. A táborunkat táncválasztóként lehetőséget ad arra, hogy a gyerekek belekóstoljanak többféle mozgásba.
Leírás
Nyári napközis táborunkban két korosztály  ( 6 - 12 és 13-17 ) évesek vesz részt, egy időben de különböző programmal. A táborozók 1 hét alatt megismerkednek az iskolánkban ( Óbuda Mozgásművészeti Iskola ) tanított mozgásművészeti műfajjal. Nem csak iskolánk növendékeit várjuk, csatlakozhatnak azok is , akik még egyáltalán nem tanultak táncolni. A kisebbeknek művészi torna, kéziszeres gimnasztika , a nagyobbaknak mozdulatművészet és modern tánc órákat tartanak az iskola szaktanárai, mindenki tanul koreográfiát és részt vesznek szabad tánc és kézműves foglalkozásokon. A táborozók részesei egy 5 napos táncos műhelymunkának és egy táborzáró előadásnak, ahol a közös munkával összeállított koreográfiákat nyilvánosan bemutatjuk. A felkészülés során kislétszámú életkori csoportokban dolgozunk.
Napi 3x-i étkezést biztosítunk, az ebédet a Harapó Mókus étteremben.
A foglalkozásokat részben a tánctermekben , részben a Kulturális Központ kertjében tartjuk.
Részvételi díj: 42000 Ft ( omiskosoknak: 39000 Ft ) testvérkedvezmény: 3000 Ft
A részvételi díjat visszafizetjük, ha a tábort nem tudjuk megtartani az eredetileg meghirdetett időpont és a pótidőpont nem megfelelő a családnak.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés