Salsa fuerte tánctábor
Salsa fuerte tánctábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8623 Balatonföldvár, Somogyi Béla utca 5.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36704277211
Bentlakásos ár
69 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
16-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Kedves Táncosaink!

Nagyon sokak számára kihagyhatatlan nyári program iskolánk nyári tábora. Sokan várták már az időpontot, hogy beírhassák naptárjukba ezt a fantasztikus egy hetet. Idén ráadásul - akárcsak születésnapi workshopunk esetén -, immár a 10. jubileumról beszélhetünk. Éppen ezért nagy durranásra készülünk és ígérhetjük, ez a tábor igazán különleges és felejthetetlen lesz. Fantasztikus programokat tervezünk, amelyekre iskolánk és a táborok történetében sem volt példa. Emellett nem csak fantasztikus élményekkel, de olyan tudásanyaggal távozhatnak majd tanítványaink, ami évekre meghatározhatja táncos fejlődésüket.

SALSA FUERTE 10. JUBILEUMI TÁNCTÁBOR 2015

BALATONFÖLDVÁR - RIVIÉRA PARK HOTEL***

A tavalyi pozitív tapasztalatok és visszajelzések miatt idén is a balatonföldvári Riviéra Park Hotelre*** esett választásunk A szálloda közvetlen vízparti, területe elkerített, gyönyörű parkkal rendelkezik. Idegenek nem tudnak bejönni, erről biztonsági szolgálat gondoskodik. A parkolás ingyenes. A szobák választéka nagy, mindenki megtalálhatja a neki legjobban megfelelő változatot. Retro szobákban, apartmanokban, superior szobákban és deluxe studiokban is lehet szállást foglalni, tehát akár gyönyörűen felújított légkondicionált szobákat is választhattok.

Bővebb információk a honlapon.
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés