Tánc- és mozgás tábor Debrecenben

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 4025 Debrecen, Széchenyi utca 40. 1. emelet
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36302526382
Napközis ár
29 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
testvérkedvezmény 10%
Ajánlott életkor
6-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Happy-Time Tánc Egyesület már 5. évét kezdte meg májusban. A szülőktől több megkeresés érkezett, hogy nem e szerveznénk tábort saját gyermekeink számára.Melynek eleget téve elkezdtük szervezni a táborunkat. Ugyanakkor a 3 hónapnyi otthon tanulás következményeképpen növendékeink erőtlenül érkeztek vissza hozzánk, így elhatároztuk, hogy a tánc mellett a mozgás, az erőnlét javítás és az állóképesség is helyet kell hogy foglaljon. Így táborunk tematikáját gyerek baráttá alakítottuk ki, hogy a tánc a mozgás mellett egy maradandó élményt nyújthassunk.
Leírás
Szeretnéd, hogy gyermeked vidám közösségben töltsön el egy hetet, ahol szakmailag képzett edzők, tánctanárok edzik és felügyelik, hogy ezáltal is fejlődjön a mozgása és a tánctudása? Szeretnéd, hogy a gyermek nyara ne csak a tanulásról és a 4 fal közötti létről szóljon? Ha a válaszod igen, jelentkezz a napközis tánc és mozgástáborunkba! Legyen a tánc és a mozgás mellett külön élmény a nyár!

A programok minden nap 9 órától kezdődnek és délután 5 óráig tartanak.

Gyermekfelügyeletet biztosítunk: 8 órától (díjmentes)

A két turnus a tematikát tekintve hasonló, de hogy azok számára is élvezetes legyen, akik mind a kettőn részt kívánnak venni, eltérő táncokat, eltérő etűdöket biztosítunk.

Miért érdemes hozzánk jönnöd?

- A gyerekek több stílusban táncolhatnak: balett, moderntánc, latin és show tánc
- Minden napot egy átfogó melegítéssel, erősítéssel, nyújtással kezdünk
- A tánc mellett az ügyességi játékok is helyet kapnak
- Szabadban és a táncteremben egyaránt zajlik a tábor
- Képzett oktatók tanítják és felügyelik a gyerekeket
- Célunk, hogy a gyerekek önmagukhoz képest a legnagyobb fejlődést érjék el az egy hét alatt
- A tábort követően év közben is tudják a gyerekek az egyesület keretein belül folytatni a táncolást.
- Napi 3x étkezést és innivalót biztosítunk (tízórai, 2 fogásos meleg ebéd, uzsonna gyümölccsel) *ételallergiára különösen figyelve!

Kiégészítő programok
- Állatkerti látogatás (esőnap*)
- Fagyizások
- Önvédelmi bemutató
- Táncruha bemutató
- Táncverseny
- Csapat és egyéni versenyek egész héten, melyet utolsó napon külön jutalmazunk

A gyermekek minden nap pontokat (az aznapi programnak megfelelő nyomdákat, matricákat, kifestősöket, strasszokat stb.) gyűjtenek, melyhez egy kis füzetre lesz szükség.

A tábor levezényléséhez, a kreatív foglalkozásokhoz szükséges valamennyi eszközt biztosítjuk.

Természetesen a "kialakult helyzetre" való tekintettel, mi szervezők is a lehető legnagyobb biztonsággal és figyelemmel készülünk fel a ránk váró táborokra, a napi programokat is ehhez alakítjuk, hiszen célunk, hogy a gyermekek a lehető legjobb óvintézkedések mellett a legnagyobb élményeket kapják!
A teremben levegőfertőtlenítő van felszerelve, illetve folyamatosan szellőztetünk az egészség megőrzése érdekében. A belső tereket ebédszünetben is fertőtlenítjük, valamint a programok egy része kimondottan szabad levegőn kerül megrendezésre.


Részletes programterv:
Hétfői Program:
Ismerkedő, Reggeli torna, Balett alapismeretek és járásgyakorlatok, Moderntánc, Ritmusfejlesztő gyakorlatok saját testen és hangszeren, Rocky és twist, Sorverseny

Keddi Program:
Reggeli torna, Önvédelmi bemutató, Moderntánc talaj elemek, Moderntánc, Dráma gyakorlatok, Rocky és jive, Aszfaltrajz verseny

Szerdai Program:
Reggeli torna és nyújtó gyakorlatok, Balett forgások, Moderntánc, játékos KidRobik (Gyermek aerobik), Ismétlés és szamba, Csoportos activity

Csütörtöki Program:
Reggeli torna , Táncruha bemutató, Szamba, Rocky és jive óra, Ebéd után fagyizás, Ismerkedés az állatokkal (Állatkert látogatás)

Pénteki Program:
Reggeli torna, Emlék fotózás, Modern tánc és balett, Kis akrobatikai elemek és kis emelések,Táncverseny és verseny eredmények kihirdetése, Szamba, rocky, jive, Moderntánc és balett, Tánc bemutató
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés