4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő tábor
4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1087 Budapest, Százados út 8-10
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303522232
Napközis ár
36 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10% Early Bird kedvezmény, 1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A POD-IT Gyermek Akadémia oktatási rendszerét kidolgozó fejlesztő csapat és a velünk szakmailag évek óta együttműködő Polgár Judit Sakk Alapítvány egy nemzetközi díjnyertes, egyedülálló módszertani programot dolgozott ki az általános képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. A POD-IT szakmai csapatának küldetése, hogy olyan komplex fejlesztési csomagot nyújtson a gyermekük megfelelő szintű oktatása miatt aggódó tudatos szülőknek, amelyben valamennyi fontosabb részképesség külön-külön kurzusokon önállóan is tovább fejleszthető. Így ágaznak le a digitális korban szükséges kompetenciákat komplexen kezelő Sakkpalota 4K kurzusból a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a kommunikációt vagy a rendszerben való gondolkodást külön-külön is fejlesztő képzéseink. Az pedig már alapvetésnek tekinthető, hogy fejlesztőközpontunk a 4K-s oktatás elemeit is magában foglalja, vagyis a jövő társadalmában alapvető fontossággal bíró készségeket, a kritikai gondolkodást, a kreativitást, a kiemelkedően jó kommunikációt, és a hatékony tudásmegosztáshoz elengedhetetlen kooperációt, a társakkal való együttműködő készséget. A képzéseinken, táborainkban résztvevő gyerekeket tehát a jövőre készítjük fel, illetve arra, hogy egy hihetetlenül felgyorsult társadalomban is képesek legyenek lekövetni a változásokat, és minél gyorsabban alkalmazkodni az aktuális igényekhez.
Leírás
4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő tábor

AZ AUGUSZTUS 13-I TURNUS MEGTELT! A JELENTŐS TÚLJELENTKEZÉS MIATT AUGUSZTUS 6-TÓL EGY 2. TURNUST IS INDÍTUNK, AMELYRE MÉG KORLÁTOZOTT SZÁMÚ JELENTKEZÉST TUDUNK FOGADNI.
A központi gimnáziumi felvételire felkészítő tábor, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a POD-IT Gyermek Akadémián.

- Napi 4 kiscsoportos fejlesztő foglalkozás
- Egyedileg kidolgozott felkészítő feladatsor
- Külön szaktanár a különböző területekhez (matematika, magyar, szövegértés)
- Típusfeladatok begyakorlása
- Írásbeli és szóbeli vizsgarutin elsajátítás
- Egyedi, inspiratív oktatási környezet
- Napi négyszeri étkezés (gyümölcs és zöldség is)
- Átmozgató és relaxációs összekötő foglalkozások
- Önbizalom növelő trófea minden résztvevő gyermek számára

Kinek ajánljuk?
Kedves Tudatos Szülők! 4.-, 6-, 8. évfolyamot kezd ősztől a gyermeke? Szeretné, ha jövőre gimnáziumba felvételizne? A gimnáziumi felvételi előkészítő tábor kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy még időben feltérképezzék, hogyan áll gyermekük tudása a jövőjük szempontjából kiemelkedően fontos megmérettetés előtt. A tábor során elsajátított ismeretek mellett azzal kapcsolatban is pontos visszajelzést kapnak, hogy mely területeken, milyen felkészülésre lehet még szükségük a 2019 januári központi felvételit megelőző időszakban.
A sikeres gimnáziumi felvételihez szükséges pontszámok emelkedéséből jól látszik, hogy a színvonalas oktatásra vágyó gyerekeknek egyre nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük. A tapasztalat azt mutatja, hogy a felvételi vizsga félévében már elsősorban csak arra van lehetősége a felkészítő pedagógusoknak, hogy a felvételin előforduló típusfeladatokkal ismertessék meg a gyerekeket, és megfelelő vizsgarutint tudjanak biztostani számukra. A matematika, magyar, szövegértés tárgykörében elmélyült tudást azonban csak hosszabb felkészüléssel lehet megszerezni, így a 8-, 6-, 4-osztályos gimnáziumba készülő tanulók esetében, szülőként érdemes már az iskolakezdés előtt biztosítani a gyerekek számára a megfelelő szakmai színvonalon megtervezett és megtartott felkészülési lehetőséget.

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert felvételi specialista szakpedagógusokkal, kifejezetten a résztvevő gyerekek tudásszintjéhez igazított, egyedileg kidolgozott feladatsorok segítségével, játékos, szórakoztató módon erősítjük meg a gyermekekben a sikeres felvételihez szükséges motivációt és önbizalmat.

Fontos tudnivalók a táborról:
Napi program: Minden nap 7.30-tól van ügyelet, 8.00 – 9.00 óra között a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet jönni a gyerekekért.

Étkezés: Gyermeke számára napi 4-szeri étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, gyümölcs evés, uzsonna)

Helyszín: A foglalkozások a POD-IT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Az Aréna Plaza tőszomszédságában található épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Cím: POD-IT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10) térkép

Mikor lesz és mennyibe került?
Időpont: augusztus 6-10., augusztus 13-17.
A hétfőtől péntekig tartó tábor díja: 36.900 Ft
Testvérkedvezmény: 1000 Ft/gyermek
10 % Early bird kedvezmény június 10-ig a teljes összeg befizetésével beiratkozva.

A beiratkozáshoz legkésőbb augusztus 1-ig 10.000 Ft előleget kell befizetni! A fennmaradó összeget a kezdés előtti hét péntekéig átutalással, vagy a turnus kezdésének reggeléig személyesen lehet rendezni.

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel az intenzív gimnáziumi felvételi előkészítő foglalkozásokon
– Napi négyszeri étkezés (meleg ebéddel)
– A hét folyamán minden gyermek számára legalább egy önbizalomnövelő trófea elnyerését
– Oktatótermi és szabadtéri mozgásos programokat

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információk és jelentkezés: podit.hu
email: hello@podit.hu
telefon: +36303522232
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés