4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő tábor
4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1087 Budapest, Százados út 8-10
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303522232
Napközis ár
65 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
1000 Ft testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
9-14
Turnusok
2024. júl 22, hétfő - 2024. júl 26, péntek (5 nap) 4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő TÁBOR 1
2024. aug 5, hétfő - 2024. aug 9, péntek (5 nap) 4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő TÁBOR 2
2024. aug 12, hétfő - 2024. aug 16, péntek (5 nap) 4-, 6-, 8-osztályos Intenzív Gimnáziumi felvételi előkészítő TÁBOR 3
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A PODIT Gyermek Akadémia oktatási rendszerét kidolgozó fejlesztő csapat és a velünk szakmailag évek óta együttműködő Polgár Judit Sakk Alapítvány egy nemzetközi díjnyertes, egyedülálló módszertani programot dolgozott ki az általános képességfejlesztésre, a logikus és kreatív gondolkodás elősegítésére, a digitális korban fellépő gondolkodásfejlődési hiányosságok pótlására. A POD-IT szakmai csapatának küldetése, hogy olyan komplex fejlesztési csomagot nyújtson a gyermekük megfelelő szintű oktatása miatt aggódó tudatos szülőknek, amelyben valamennyi fontosabb részképesség külön-külön kurzusokon önállóan is tovább fejleszthető. Így ágaznak le a digitális korban szükséges kompetenciákat komplexen kezelő Sakkpalota 4K kurzusból a kreativitást, a mozgáskoordinációt, a kommunikációt vagy a rendszerben való gondolkodást külön-külön is fejlesztő képzéseink. Az pedig már alapvetésnek tekinthető, hogy fejlesztőközpontunk a 4K-s oktatás elemeit is magában foglalja, vagyis a jövő társadalmában alapvető fontossággal bíró készségeket, a kritikai gondolkodást, a kreativitást, a kiemelkedően jó kommunikációt, és a hatékony tudásmegosztáshoz elengedhetetlen kooperációt, a társakkal való együttműködő készséget. A képzéseinken, táborainkban résztvevő gyerekeket tehát a jövőre készítjük fel, illetve arra, hogy egy hihetetlenül felgyorsult társadalomban is képesek legyenek lekövetni a változásokat, és minél gyorsabban alkalmazkodni az aktuális igényekhez.
Leírás
4-, 6-, 8-osztályos INTENZÍV GIMNÁZIUMI FELVÉTELI előkészítő TÁBOR☝️
CSAK 3 TURNUS❗️
A központi gimnáziumi felvételire felkészítő intenzív kurzus, felvételi-specialista szaktanárok vezetésével a PODIT Gyermek Akadémián.
✅Kiscsoportos foglalkozás
✅Napi 4 fejlesztő foglalkozás (2 magyar nyelvi, 2 matematika)
✅Egyedileg kidolgozott, speciális felkészítő feladatsor
✅Külön szaktanár a különböző területekhez (számtan, geometria, magyar nyelv, szövegértés)
✅Egyedi, inspiratív oktatási környezet, légkondicionált termekkel
✅Napi háromszori étkezés (gyümölcs és zöldség is)
✅Átmozgató és relaxációs összekötő foglalkozások

Kinek ajánljuk?
Kedves Tudatos Szülők! 4.-, 6-, 8. évfolyamot kezd ősztől a gyermeke? Szeretné, ha jövőre gimnáziumba felvételizne? A sikeres gimnáziumi felvételihez szükséges pontszámok ugrásszerű emelkedéséből jól látszik, hogy a színvonalas oktatásra vágyó szülők gyermekeinek egyre nagyobb kihívásokkal kell megküzdeniük. A tapasztalat azt mutatja, hogy az őszi tanévben elsősorban már csak arra van lehetősége a felkészítő pedagógusoknak, hogy a felvételin előforduló típusfeladatokkal ismertessék meg a gyerekeket, és megfelelő vizsgarutint tudjanak biztostani számukra. A matematika, magyar, szövegértés tárgykörében elmélyült tudást azonban csak hosszabb felkészüléssel lehet megszerezni, így a 8-, 6-, 4-osztályos gimnáziumba készülő tanulók esetében, tudatos szülőként érdemes már korábban biztosítani a gyerekek számára a megfelelő szakmai színvonalon megtervezett és megtartott felkészülési lehetőséget.

Miért ajánljuk gyermekének a programunkat?
Mert felvételi specialista szakpedagógusokkal, kifejezetten a résztvevő gyerekek tudásszintjéhez igazított, egyedileg kidolgozott feladatsorok segítségével, játékos, szórakoztató módon erősítjük meg a gyermekekben a sikeres felvételihez szükséges motivációt és önbizalmat.

Fontos tudnivalók a táborról:
Napi program: Minden nap 7.30-tól van ügyelet, 8.00 – 9.00 óra között a gyülekező, délután pedig, munkaidő után 16.00 – 17.00 óra között lehet jönni a gyerekekért.

Étkezés: Gyermeke számára napi 3-szori étkezést biztosítunk (tízórai, meleg ebéd, uzsonna)

Helyszín: A foglalkozások a PODIT Gyermek Akadémia teljesen egyedileg felépített, inspiráló oktatási környezetben zajlanak, hatalmas termekben, foglalkozások között a mozgásigény kielégítéséhez kialakított udvarral. Az Aréna Plaza és az új Puskás Aréna tőszomszédságában található épület autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Cím: PODIT Innovatív Gyermek Akadémia (1087, Százados út 8-10) térkép

A regisztrációt követően a férőhely biztosításához 15.000 Ft tábordíj előleget kell befizetni! A fennmaradó összeget a kezdés előtti hét péntekéig bankkártyával, átutalással, vagy a turnus kezdésének reggeléig személyesen lehet rendezni.

Mit tartalmaz az ár?
– Részvétel az intenzív gimnáziumi felvételi előkészítő foglalkozásokon (magyar nyelvi és matematika)
– Kiscsoportos foglalkozások
– Napi háromszori étkezés (meleg ebéddel)
– Oktatótermi és szabadtéri mozgásos programokat

BEIRATKOZÁS A SZABAD FÉRŐHELYEK FÜGGVÉNYÉBEN!

További információk és jelentkezés: podit.hu
email: hello@podit.hu
telefon: +36303522232
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés