ELTE Kis Tudós Tábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36202737709
Bentlakásos ár
65 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
ELTE dolgozói, hallgatói kedvezmény
Ajánlott életkor
6-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kara az ország legnagyobb olyan intézménye, ahol a természettudományok mindegyike a legmagasabb szinten van képviselve. Az itt felhalmozott szellemi tőke egyedülálló lehetőséget jelent a hallgatóink számára ismereteik bővítésére, egyéni erőforrásaik kiaknázására, ezáltal a tudásintenzív információs társadalom követelményeinek való megfelelésre. Az ELTE Természettudományi Karán 5 tudományos intézetében összesen több, mint 460 fő kutató dolgozik. Jelenlegi oktatóink között számos Széchényi-díjjal, Szent-Györgyi Albert-díjjal vagy más jelentős tudományos kitüntetéssel rendelkező professzor található. A képzéseink a természettudományok teljes spektrumát felölelik. Karunkon hét szakterület keretében 5 intézet és egy oktatási centrum működik a dékán közvetlen irányítása alatt. A környezettudományi képzésünkben mind az öt intézet részt vesz.
Leírás
A ELTE Természettudományi Kara a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is nyári tábort szervez azoknak az általános iskolás korú gyerekeknek, akik érdeklődnek a természettudományok iránt!
A tábor alatt szeretnénk megismertetni az érdeklődő, általános iskolás korú gyerekeket számos interdiszciplináris területtel és elmélyíteni a természettudományok iránt érzett szeretetüket! A gyermekek számos workshopon vehetnek részt, megismerkedhetnek sok kísérlettel a fizika, kémia, biológia és földrajz területén.

2020-ban a tábor fő témája a környezetvédelem, fenntarthatóság, természetvédelem, állatvilág, mindennapi biológia lesz, de minden természettudományos területről szervezünk programokat a hét során.

Az ELTE Természettudományi Kar 2 tábort szervez idén is, mindkettő a szokásos időpontban: július utolsó két hetében lesz, tehát 2020. július 20-24-ig és 2020. július 27-31-ig.

AZ ELSŐ TÁBOR AZ ALSÓS ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK, A MÁSODIK A FELSŐSÖKNEK SZÓL:
2020. július 20-24-ig a 6 - 10 éves gyerekeket várjuk.
2020. július 27-31-ig a 11 - 15 éves gyerekeket várjuk.
Akik a korhatáron vannak vagy testvérek, eldönthetik, hogy melyik táborba jönnek.

Részletes program: https://ttk.elte.hu/tabor
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés