Pályaorientációs tábor
Pályaorientációs tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 3525 Miskolc, Széchenyi u. 54. 1/3.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3646542906
Napközis ár
13 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
10% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
BEMUTATKOZÁS A Suliklub Miskolc új pedagógiai, oktatási műhelye. Elismert oktatási szakemberekből és szakértőkből verbuvált pedagóguscsapatunk célja, hogy teljes körű szakmai segítséget nyújtson gyereknek, szülőnek és pedagógusnak egyaránt az oktatási-nevelési folyamat minden szakaszában – különös tekintettel az egyes szakaszokat záró döntési helyzetekre pl. az iskolaérettség vagy a pályaválasztás kérdése. Azzal a céllal jöttünk létre, hogy a helyi iskolákkal együttműködve, egyéni módszerekkel támogassuk a gyerekek mentális és lelki fejlesztését, segítséget és szakértelmet biztosítsunk szüleiknek a nevelési problémák terén, valamint teret engedjünk és fórumot teremtsünk a tehetséggondozás és az innováció területén élenjáró pedagógusoknak. A Suliklub Miskolc belvárosában, egy 130 négyzetméteres, kényelmesen és fiatalosan berendezett helyiségben folytatja munkáját. Három, korszerűen kialakított és felszerelt termet működtetünk itt, ahol családias és klubszerű légkörben működhet foglalkozás és tanácsadás egyaránt.
Leírás
Táborunkba várunk minden olyan általános- és középiskolást, akik előzetes tájékozódással és képességeik feltérképezésével szeretnék megalapozni pályaválasztásukat. Akik a helyes döntés érdekében szeretnék elmélyíteni önismeretüket, a pályák és piacuk ismeretét, valamint szívesen eltanulnák az önmenedzselés fortélyait is. A cél, hogy a tábor végére a résztvevők elkészítsék saját, egyéni pályatervüket. A tábor foglalkozásai kis csoportos tréning formájában zajlanak, de az utolsó napon lehetőséget biztosítunk egyéni konzultációra is.

A részvételi díj: 13.000. Ft (10.000 Ft + 3.000 Ft egyéni konzultációs díj). A tábor díja tartalmazza az első három napi ebédcsomagot is.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés