Medve Matektábor Pusztafalu
Medve Matektábor Pusztafalu
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3995 Pusztafalu, Fő út 17.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702494559
Bentlakásos ár
52 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000 Ft (testvérkedvezmény, határon túli magyarok kedvezménye, korábbi részvétel programjainkon, évfolyamtárs-kedvezmény, meghívott tanulók kedvezménye)
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezőiről részletes leírások az alábbi honlapon találhatók: http://mateklap.hu/szervezobizottsag
Leírás
A Medve Matektáborba minden olyan általános iskola felső tagozatos illetve középiskolás diákot várunk, aki érdeklődik a matematika iránt. A matek szeretete közösséget teremt és barátságokat szül. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a tábor szervezői csapatának jelentős része korábban diákként is részese volt ennek az élménynek. A matektábornak köszönhetően az elmúlt bő évtizedben rengeteg ismeretség, barátság született, amelyek az egész országot behálózzák. Mi több, van olyan korábbi táborlakónk, aki most a Cambridge-i Egyetemen vagy épp a Harvardon tanul.
A tábor hetében a teljes táborhely Pusztafalun is kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva. Az elhelyezés kőházakban történik, melyeket régi parasztházakból alakítottak ki, hangulatos stílusban. A szobák 8-16 ágyasak, emeletes ágyakkal vannak berendezve. A házakban két-három szoba található. Tisztálkodásra házanként közös fürdőszobák állnak rendelkezésre.
A táborban minden házhoz külön étkező tartozik, ahol a reggeli, az ebéd és a vacsora felszolgálásra kerül. Ezek a közös helyiségek esti programokra, játékokra is kiválóan alkalmasak. A tábor területén focipálya, röplabdapálya, pingpongasztal, csocsóasztal és tűzrakó hely is található. Utolsó este jó idő esetén Pusztafaluról sem hiányozhat a tábortűz. A tábor területén büfé is található, közvetlen közelében pedig vegyesbolt is van.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés