Minecraft robotika tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 6000 Kecskemét, Tóth László sétány 2.
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305588529
Napközis ár
18 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Minecraft:
A Minecraftot a gyerekek milliói játsszák világszerte. Ahhoz, hogy megértsük eme őrületet, a „felnőtteknek” a legora kell gondolni. Mindenki rengeteget építgetett ezzel a szuper kockákból álló játékkal. Na most képzeljük el azt, hogy a lehetőségeknek itt tényleg csak a kreativitás szab határt.
A gyerekek együtt építhetnek fel bármilyen világot, amit csak elképzelnek, és mind ezt együtt 30-an, a táborban egy külön erre a célra bérelt szerveren. Különböző versenyeken mérhetik össze tudásukat. PVP verseny és kreatív építő kihívás.
Együtt 30-an kell túlélő módban legyőzni egymás segítésével a misztikus sárkányt, vagy átvészelni a MOB Arénát. Kell még ennél jobb? Szerintünk nem. Kreativitás, gyorsaság, logika, ügyesség és csapatjáték kell ahhoz, hogy valaki sikeres legyen.

Robotika:
Egyre több nemzetközi kezdeményezés van arra, hogy a gyerekek minél hamarabb meg kell, hogy ismerkedjenek a programozás világával. Ugyanis hihetetlen hatékonyan fejleszti a logikus gondolkodás és az algoritmikus szemlélet kialakítását.
Természetesen itt nem a C#, vagy Java programnyelvet kell érteni, amikor utasítások végeláthatatlan sorozatát kell egy programhoz megalkotni. Ebben a táborban olyan oktató és fejlesztő játékokkal foglalkoznak a gyerekek, ahol a saját korosztályuknak megfelelően játékos formában ugyan, de valóban programoznak, és mit sem tudnak arról, hogy ezalatt megismerik az alapokat.
Az ismétlést, feltételes elágazást csak, hogy néhányat említsünk. Saját játékprogramot készítünk Scratch nyelven, és a robotika alapjaival ismerkednek meg négy darab LEGO EV3-as robot programozásával.

Étkezés:
A szerdai fürdő napon a Kecskeméti Élményfürdő éttermében ebédelünk, a többi napon a Viktória étteremben három fogásos ebédet biztosítanak számunkra. Időjárástól függően pedig fagyi is szerepel a meglepetések listáján.

Tábor zárásaképpen ha az időjárás engedi, akkor a közös dinnyeevés után egy óriási vízipisztoly csatán vehetnek részt a szabadban.

Táborvezetők: Koller István, Molnár Árpád Szilveszter
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés