Pusztafalui matek tábor
Pusztafalui matek tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3995 Pusztafalu, Fő utca 13-17.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702494559
Bentlakásos ár
48 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Kinek ajánljuk a Medve Matektábort?

    aki szereti az izgalmas fejtörőket
    aki szeretne egy hetet azonos érdeklődésű, kiváló társaságban eltölteni
    aki szereti a természetet
    aki felejthetetlen nyári élményekre vágyik

A Medve Matektáborba minden olyan általános iskola felső tagozatos illetve középiskolás diákot várunk, aki érdeklődik a matematika iránt. A matek szeretete közösséget teremt és barátságokat szül. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a tábor szervezői csapatának jelentős része korábban diákként is részese volt ennek az élménynek. A matektábornak köszönhetően az elmúlt bő évtizedben rengeteg ismeretség, barátság született, amelyek az egész országot behálózzák. Mi több, van olyan korábbi táborlakónk, aki most a Cambridge-i Egyetemen vagy épp a Harvardon tanul.


Medve Matektábor 2014 - tudnivalók, jelentkezés

A 2014-es nyári Medve Matektáborok időpontjai:

    2014. július 14-20., Sástó (Mátra).
    2014. július 25-31., Pusztafalu (Zemplén)

A jelentkezés azonnali megkezdéséhez kattintson az alábbi gombok egyikére:Tudnivalók a 2014-es Medve Matektáborokról2014 nyarán két Medve Matektábort rendezünk.

Az első nyári tábort a Mátrában fekvő közkedvelt turistaközpontban, Sástón rendezzük meg 2014. július 14-20-ig. A sástói ifjúsági tábor a tengerszint felett 510 méteres magasságban fekszik, levegője kristálytiszta.

A második tábort a Zemplénben, Pusztafalun tartjuk 2014. július 25-31-ig. A tábor helyszínéül szolgáló Öreg Bence Turistaház gyönyörű fekvése és nyugodt környezete miatt ideális táborozási helyszín.Kinek ajánljuk a Medve Matektábort?

    aki szereti az izgalmas fejtörőket
    aki szeretne egy hetet azonos érdeklődésű, kiváló társaságban eltölteni
    aki szereti a természetet
    aki felejthetetlen nyári élményekre vágyik

A Medve Matektáborba minden olyan általános iskola felső tagozatos illetve középiskolás diákot várunk, aki érdeklődik a matematika iránt. A matek szeretete közösséget teremt és barátságokat szül. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a tábor szervezői csapatának jelentős része korábban diákként is részese volt ennek az élménynek. A matektábornak köszönhetően az elmúlt bő évtizedben rengeteg ismeretség, barátság született, amelyek az egész országot behálózzák. Mi több, van olyan korábbi táborlakónk, aki most a Cambridge-i Egyetemen vagy épp a Harvardon tanul.HelyszínekSástó, Mátra Tábor
Nagyobb térkép

A sástói táborhely befogadóképessége 150 fő. A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva. Az elhelyezés faházakban történik, 4-6 ágyas, tágas és világos szobákban. A házakban három-négy szoba található és minden házban külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére.

A táborban található még egy központi épület étteremmel (a reggeli, az ebéd és a vacsora itt kerül felszolgálásra), valamint egy nagy befogadóképességű terem, ahol több közös programot rendezünk. A tábor területén focipálya, pingpongasztal, csocsóasztal és tűzrakó hely is található. Ez utóbbi helyen lobban fel jó idő esetén utolsó este a tábortűz. A tábor közvetlen közelében van bolt és büfé is.

A tábortól párszáz méterre található a híres sástói kilátó, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. Szintén nagyon közel fekszik egy kiépített kalandpark, ahol többek között a nyári bobpálya, a labirintus és sok egyéb izgalmas játék is kipróbálható.

Sástóról rengeteg túraútvonal indul, így a környékbeli természeti kincsek gyalogszerrel is megközelíthetők. Így például egy egész napos túra keretein belül el lehet jutni hazánk legmagasabb pontjára, a Kékesre is, de a közeli festői szépségű települések, így Mátrafüred és Mátraháza is könnyen megközelíthetők.


Az Öreg Bence Turistaház befogadóképessége 170 fő. A tábor hetében a teljes táborhely Pusztafalun is kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva. Az elhelyezés kőházakban történik, melyeket régi parasztházakból alakítottak ki, hangulatos stílusban. A szobák 8-16 ágyasak, emeletes ágyakkal vannak berendezve. A házakban két-három szoba található. Tisztálkodásra házanként közös fürdőszobák állnak rendelkezésre.

A táborban minden házhoz külön étkező tartozik, ahol a reggeli, az ebéd és a vacsora felszolgálásra kerül. Ezek a közös helyiségek esti programokra, játékokra is kiválóan alkalmasak. A tábor területén focipálya, röplabdapálya, pingpongasztal, csocsóasztal és tűzrakó hely is található. Utolsó este jó idő esetén Pusztafaluról sem hiányozhat a tábortűz. A tábor területén büfé is található, közvetlen közelében pedig vegyesbolt is van.

A tábortól néhány kilométerre fekszik a híres füzéri vár, amit lehetőség nyílik meglátogatni. A tábor az érintetlen Zemplén tövében fekszik, számos túraútvonal érinti, többek között az országos Kék Túra is. A Zemplén legmagasabb pontja, a Nagy-Milic is könnyen elérhető innen, de akár Szlovákiába is át lehet túrázni a határ közelsége miatt. Pusztafalut mindemellett Magyarország legtisztább levegőjű településeként tartják számon.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés