Medve Matektábor Sástó
Medve Matektábor Sástó
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3200 Sástó, Farkas utca
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702494559
Bentlakásos ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
4000 Ft (testvérkedvezmény, határon túli magyarok kedvezménye, korábbi részvétel programjainkon, évfolyamtárs-kedvezmény, meghívott tanulók kedvezménye)
Ajánlott életkor
10-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezőiről részletes információk az alábbi honlapon tekinthetők meg: http://mateklap.hu/szervezobizottsag
Leírás
Kinek ajánljuk a Medve Matektábort?

    aki szereti az izgalmas fejtörőket
    aki szeretne egy hetet azonos érdeklődésű, kiváló társaságban eltölteni
    aki szereti a természetet
    aki felejthetetlen nyári élményekre vágyik

A Medve Matektáborba minden olyan általános iskola felső tagozatos illetve középiskolás diákot várunk, aki érdeklődik a matematika iránt. A matek szeretete közösséget teremt és barátságokat szül. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a tábor szervezői csapatának jelentős része korábban diákként is részese volt ennek az élménynek. A matektábornak köszönhetően az elmúlt bő évtizedben rengeteg ismeretség, barátság született, amelyek az egész országot behálózzák. Mi több, van olyan korábbi táborlakónk, aki most a Cambridge-i Egyetemen vagy épp a Harvardon tanul.


A sástói táborhely befogadóképessége 150 fő. A tábor hetében a teljes táborhely kizárólag a Medve Matektábor számára van fenntartva. Az elhelyezés faházakban történik, 4-6 ágyas, tágas és világos szobákban. A házakban három-négy szoba található és minden házban külön fürdőszoba áll a táborlakók rendelkezésére.

A táborban található még egy központi épület étteremmel (a reggeli, az ebéd és a vacsora itt kerül felszolgálásra), valamint egy nagy befogadóképességű terem, ahol több közös programot rendezünk. A tábor területén focipálya, pingpongasztal, csocsóasztal és tűzrakó hely is található. Ez utóbbi helyen lobban fel jó idő esetén utolsó este a tábortűz. A tábor közvetlen közelében van bolt és büfé is.

A tábortól párszáz méterre található a híres sástói kilátó, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre. Szintén nagyon közel fekszik egy kiépített kalandpark, ahol többek között a nyári bobpálya, a labirintus és sok egyéb izgalmas játék is kipróbálható.

Sástóról rengeteg túraútvonal indul, így a környékbeli természeti kincsek gyalogszerrel is megközelíthetők. Így például egy egész napos túra keretein belül el lehet jutni hazánk legmagasabb pontjára, a Kékesre is, de a közeli festői szépségű települések, így Mátrafüred és Mátraháza is könnyen megközelíthetők.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés