SzóDa Expedíció Kommunikációs Tábor

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203602035
Napközis ár
8 000 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Ajánlott életkor
15-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor kulcsszavakban: Kommunikáció // Élő társasjáték // Városépítés // Drámajátékok // Pályaorientáció // Önismeret // Egyéni fejlődés // Csapatmunka // Koncentráció // Vita // Google Ground

Az egyhetes élő társasjáték során feladatokon keresztül építhettek fel egy várost egy elképzelt idegen bolygón. A közösségi élményen felül lehetőséget adunk, hogy jobban megismerjétek magatokat, könnyebben meg tudjatok szólalni nyilvános helyzetekben és még inkább merjétek vállalni saját véleményeteket, valamint hogy megtapasztaljátok, hogyan lehet hatékonyan dolgozni egy csapatban. A hétfőtől péntekig tartó tábor alatt több mint 50 játékban vehettek részt. A helyszín pedig az izgalmas Google Ground, ahol trénereink mindent megtesznek majd, hogy ez legyen a nyár legjobb hete!

A programok színesítése érdekében meghívott előadókkal is készülünk nektek: vendégünk lesz egy improvizációs színtársulat, amelynek az előadását a ti ötleteitek fogják inspirálni, részt vehettek egy videós workshopban is. A program során személyes pályaválasztási, továbbtanulási tippekkel is ellátunk majd titeket.

Szeretnél a nyáron igazán jól szórakozni, és közben egy kicsit jobban megismerni magadat és társaidat? Jelentkezz, vagy kérdezz a szodaexpedicio@ajtk.hu -n keresztül, és felvesszük veled a kapcsolatot.

Részletek:
Ára: 8.000 Ft (tartalmazza a programokon való részvételt és az ebédet is)
Időpont: 2015.08.10-14 (Hétfő-Péntek)
Helyszín: Budapest, Google Grund (1082, Budapest, Nagytemplom utca 30.)
24 résztvevő
6 tréner
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés