Titokzatos könyvek nyomában
Titokzatos könyvek nyomában
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1012 Budapest, 1012 Budapest, Attila út 93.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+3613631117/176
Napközis ár
25 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
8-12
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A Mezőgazdasági Könyvtár, a Magyar Mezőgazdasági Múzeum tagintézménye, amely mezőgazdasággal, állatokkal, növényekkel és környezetvédelemmel kapcsolatos tudományos és ismeretterjesztő könyvek, folyóiratok gazdag gyűjteményét őrzi. A könyvtárunk egész évben nagy szeretettel várja a látogatókat – akik szívesen kiszakadnának egy kicsit a nyüzsgő városi létből – ismeretterjesztő programokkal, beszélgetésekkel, filmvetítésekkel és kézműves foglalkozásokkal. Több éve hirdetünk meg gyerekeknek nyári napközis táborokat, ahol a gyerekek az érdekes „zöld" és könyvtörténeti tematikák mellett a Budai vár környékét is felfedezhetik.
Leírás
Izgalmas dolgok várnak, ha eljössz a „Titokzatos könyvek nyomában” című táborunkba!  

Kreatív időtöltésre és maradandó nyári élményekre készülhettek, ahol foglalkozunk majd könyvtörténettel, színházzal, de drámapedagógiai foglalkozások és kézműves alkotóműhelyek is várják a táborozókat!
Ajánljuk azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek szerepelni, megmutatni magukat, játszani, érdekli őket a könyv és a színház világa, valamint szívesen tartoznának egy vidám csapathoz.
A foglalkozások helyszínét a könyvtár belső terei és kertje, a könyvtárral szemben található Vérmező, a közeli Budai Várnegyed historikus színterei adják.
Várjuk szeretettel érdekes és izgalmas programokkal a 8–12 éves gyermekeket!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés