Vágtass mint egy Pony a Tanulásban is - tábor a lelkes és hatékony tanulásért

Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 2030 Érd, Felső u 8
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36706008946
Napközis ár
32 000 Ft
Napi tábor ár
7 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
10 % testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
6-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Mi a Pile Fejlesztő Központ alapítói alapvetően Anyukák vagyunk, pont mint Ön, aki felkereste honlapunkat. És mi is kerestünk valami újat, megoldást, segítséget , lehetőségeket gyerekeinknek. Anyukák közössége vagyunk, akik nagyot álmodtak és összefogtak. Összetették a tudásukat- tapasztalatukat, összeszedtek egy profi csapatot és megalapították ezt a központot, ahol a gyerekek és szüleik is együtt fejlődhetnek. Célunk, hogy professzionális preventív illetve fejlesztő foglalkozásokat nyújtsunk, akár egyéni akár kiscsoportos formában. De hisszük azt is, hogy a gyerekek érzelmi fejlesztése is ugyanolyan fontos, mint a testi fejlődés és sokszor (többször , mint gondolnánk) egy- egy tanulási- vagy beszédprobléma hátterében valamilyen lelki ok áll. Ha e lelki ok megkeresésével és oldásával kezdjük vagy azt is integráljuk, akkor a problémás terület fejlesztése is könnyebben, gyorsabban mehet. Ebben kínálunk mi komplex megoldást a módszerek integrálásával.
Leírás
One Brain és Komplex mozgásterápia gyengéd módszerének felhasználásával. Játékos formában iskolába készülő vagy kisiskolás gyerekek részére ( 6-14 éves).
Azoknak akik szeretnek tanulni, de sokat szoronganak vagy szeretnének hatékonyabban tanulni. Azoknak, akik kicsit lassabbak  vagy ügyetlenebbek. Azoknak akik nem szeretnek suliba járni vagy sokat betegeskednek.És azoknak, akik lelkesen szeretnék kezdeni az iskolát vagy a jövő évet !

Komplex mozgásterápia és One Brain gyengéd módszerének felhasználásával. Az ár tartalmazza a napi 3x étkezést és a tábor során használt anyagokat. A foglalkozások 9 órakor kezdődnek és 15 óráig tartanak. A gyerekeknek 8-17 között felügyeletet és játékot biztosítunk. A tábor részletes programját a www. pile.hu oldalon hamarosan közzétesszük. A hatékonyság érdekében az adott héten táborozók létszámát 8 főben maximalizáljuk.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés