BALUSWIM nyári táborok Óbudán
BALUSWIM nyári táborok Óbudán
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1034 Budapest, 1034 Budapest, San Marco u. 48-50.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36205237771
Napközis ár
28 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5% testvérkedvezmény
Ajánlott életkor
4-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Baluswim Úszóiskola 2015 nyarán is szervez úszó és tematikus gyermekkurzusokkal kiegészített táborokat. A táborokban - turnustól és helyszíntől függően - tenisz, lovaglás, kéttusa és mozgásfejlesztő programokkal egészülnek ki az úszást megismertető, megszerettető foglalkozások.
A táborba turnusonként minimum 10, maximum 30 gyermek jelentkezését fogadjuk el. Kevés számú jelentkező esetén az Úszóiskola másik helyszínén tartandó napközis táboraink egyikében való részvételt, vagy a tábor díjának visszatérítését ajánlunk fel.
Hiányzás esetén nincs lehetőség pénz visszatérítésére, betegség esetén sem. A hiányzott napokat viszont előzetes egyeztetés után pótolhatják az 2015-ös nyári táboraink utolsó napjáig, az étkezés napi díját (1500 Ft/fő/nap) újra kifizetve. Az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak.

A táborban szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka, tornacipő, szúnyog és kullancsriasztó, 0,5 literes kulacs (kerékpáros, vagy lovas sisak a lovas programokhoz), rövidnadrág, póló, tréningruha, naptej, papír zsebkendő, hajszárító (hosszú hajúaknak).

Jelen tájékoztatás nem teljes körű! További információkért kérjük látogassa meg a tábor tájékoztatóját a BALUSWIM honlapon.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés