CsavargÚszó tábor
CsavargÚszó tábor
Tábor típusa
Napközis, Egynapos
Cím
HUMagyarország 1173 Budapest, Pesti út 115.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36305551344
Napközis ár
25 000 Ft
Napi tábor ár
6 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2017. május 31-ig történő befizetés esetén 2000 Ft kedvezmény
Ajánlott életkor
7-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Márti néni óvónéniként dolgozott évtizedekig, ma már nyugdíjas. Aktív nagymamaként az unokái élvezik a gyermekszeretetét, törődését, kreativitást, amit azelőtt az ovisok kaptak. De a nyári szünetben 2 hetet velünk tölt Márti néni, sok-sok kisgyerek nagy örömére. Kati néni nyelvtanárként dolgozik. Az ő gyerekei már nagyocskák, így már nagyon várja a tábor idejét hogy veletek mókázhasson. Ugyanis Kati néni nagyon vicces tud lenni, sokat nevetünk vele. Kriszta néni testnevelő, úszóedző. Hétköznaponként a nagyiknak tart tesi órákat, illetve gyerekeket tanít úszni. A táborban ő tanít benneteket úszni, és intéz minden szervezést, hogy a táborban minden a legtökéletesebben alakuljon.
Leírás
CsavargÚszó Élménytábor - csavargunk, kirándulunk, tekergünk, nordic walkingozunk, kalandozunk a természetben, megismerjük környezetünket, úszunk, úszni tanulunk, strandozunk, angol nyelvi játékokat játszunk.

Az elmúlt évek tapasztalata szerint a gyerekek nagyon boldogan töltik velünk a nyári szünetet, maradandó élményhez jutnak és évről évre visszatérnek hozzánk. A tábori nap folyamán egész nap program van, a pedagógusok együtt játszanak, kalandoznak a gyerekekkel, észrevétlen irányítva, terelgetve őket.

Célunk hogy kimozdítsuk őket az igazi életbe, s elszakítsuk őket virtuális világuktól. Szerencsére nem sok idejük marad a telefonjukban kotorászni. A szülők is boldogak, hiszen fáradtan, boldogan, élményekkel telve érnek haza a gyerekek.

A tábor bázisa a csodálatos Podmaniczky-Vigyázó kastély - persze itt nem sok időt töltünk.
A gyülekező reggel 7.30-kor van. A gyerekek a nap folyamán tízórait, ebédet és uzsonnát kapnak. A programot az Újlak utcai uszodában fejezzük be, ide jönnek a szülők a gyerekekért 5- 1/4 6 között.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés