16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8–12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Bentlakásos ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2.500 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, 2.500 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
12-18
Turnusok
2024. ápr 4, csütörtök - 2024. ápr 7, vasárnap (4 nap) 16. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idei mottónk: Generációk viharában

Te is sokszor hallottad már, hogy „Mi nem ilyenek voltunk az ő korukban…” vagy „Ezek a mai fiatalok nem tudják…”? Hallgattad már végig a szüleid vagy a nagyszüleid bírálatát a generációtokról, miközben neked is megvolt a véleményed az ő viselt dolgaikról? A tisztelet és szeretet mellett nem árt, ha közelebbről is megnézzük, hogyan nőttek fel, mit tanultak meg a világról az egymás után születő generációk. Nemcsak azért, hogy megértsük egymást és jobban tudjunk kommunikálni, de meg is becsüljük, mi az a tudás, képesség, aminek épp a mi nemzedékünk van legjobban a birtokában. Gyere velünk, ha elmondanád a véleményed, esetleg ötleteket várnál, hogyan védd meg magad, vagy hogyan érts szót a nagyival és az édesapáddal!

Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is. Gyere, és gondolkodj, beszélgess, táncolj, énekelj, nevess, alkoss velünk ezen a tavaszi hosszú hétvégén! Fantasztikus hangulatban, csapatos feladatokkal, szórakoztató programokkal, egy újabb döntési helyzetekkel teli életjátékkal vár a KÖSZI Életfonal tábor!

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.


Költséghozzájárulás és befizetési tudnivalók

A költséghozzájárulás mértéke: 55 000 Ft.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. április 2. 11:59


Légy szemfüles, és fizess csak 45 000 Ft-ot!

Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2024. március 11. 23:59


További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk, látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.

Helyszín: Piliscsaba
A táborhelyszín a Pilis festői tájai közt helyezkedik el, a Budapestről is könnyen megközelíthető, barátságos Piliscsabán. A szálláshely egy hatalmas zöld területen fekvő komplexum, ahol füves réten sportolhatnak, tűzrakónál gyújthatnak tábortüzet, hangulatos, nyitott kápolnában és saját templomban csendesedhetnek el a táborozók. A 2-3 ágyas szobákhoz saját fürdő tartozik, a barátságos ebédlőben helyben készült falatok várják az éhes szájakat. Egy kedves, otthonos, zöldellő szálláshely biztosít itt vidám és tartalmas időtöltést.

A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:
- Csapatépítő programok: vetélkedők, kreatív csapatversenyek
- Személyiségfejlesztő programok: pszichodráma-foglalkozások (kiscsoportos, dramatikus elemeket tartalmazó, játékos önismereti gyakorlatok), kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában), személyiségfejlesztő tréning a magabiztosság fejlesztésére
- Mozgásos programok: aerobic, foci, éjszakai túra, táncos mulatság
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés