23. KÖSZI Nyomkereső Mini detektívtábor
23. KÖSZI Nyomkereső Mini detektívtábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1141 Budapest, Rózsavölgyi u. 3. (Bejárat a Lőcsei út 32. felől!)
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203617056
Napközis ár
49 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2.500 Ft Barátkedvezmény / Testvérkedvezmény, 2.500 Ft Nagycsaládos-kedvezmény VAGY 10-40% KÖSZI Nagykövet kedvezmény
Ajánlott életkor
6-11
Turnusok
2024. júl 1, hétfő - 2024. júl 5, péntek (5 nap) Mini turnus
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Leírás
Idei mottónk: Játékok lázadása

Figyelem! Riadó minden egységnek! A város több pontján különös rablások történtek és úgy tűnik a rendőrség tehetetlen… Fiatal nyomozók jelentkezését várjuk, akik elég szemfülesek, bátrak és találékonyak, hogy megtalálják a rejtély kulcsát.

Ha Te is szívesen kipróbálnád magad nyomozóként, Neked találták ki a Nyomkereső Mini detektívtábort!

S miközben rejtélyeket fejtesz meg, tábortánc, akadálypálya, sport, Kézműves Palota várnak Rád úgy, hogy esténként viszont otthon, a saját ágyadban alszol el. De a legjobb talán az, hogy új barátokat szerzel és csapatoddal megnyerhetitek a tábori kupát is!

A KÖSZI Nyomkereső Mini detektívtábor olyan kisiskolásoknak szól, akik esténként még otthon alszanak, de napközben nagy kalandokra és sok törődésre vágynak. Egy izgalmas, egész héten átívelő játék várja a gyerekeket, mely során használhatják eszüket, ötleteiket, megfigyelőkészségüket de felszabadultan szórakozhatnak is. Célunk, hogy a gyerekek nyári napjai tartalmasan teljenek, s miközben játszanak, készségeik észrevétlenül fejlődjenek. Az ő érdeklődésükhöz igazodva kínáljuk őket izgalmas rejtélyekkel, szerepjátékkal, furfangos feladványokkal, tánccal, mozgásos programokkal, kézműves feladatokkal. Fontos számunkra, hogy a tábori napok során a gyerekeket személyre szóló figyelem, gondos törődés vegye körbe, segítsük őket új barátokat találni és az élmények mellett értékekkel gazdagodjanak.

Helyszín: XIV. kerület

A táborhelyszín épülete nagyszerű a tábornak, mert egy jól megközelíthető, csendes utcában helyezkedik el közel a Bosnyák térhez, és barátságos, kerítéssel védett, zöldterületet és sportpályát is tartalmazó tágas udvar áll rendelkezésre.

Költséghozzájárulás és befizetési tudnivalók:

A költséghozzájárulás mértéke: 49 000 Ft.
Jelentkezési és befizetési határidő: 2024. június 28. 11:59

Légy szemfüles, és fizess csak 39 000 Ft-ot!
Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2024. május 31. 23:59

További információért, befizetési tudnivalókért és kedvezményekért kérünk látogass el weboldalunkra.

Kincskereső támogatás:
Amennyiben a család anyagi helyzete miatt problémát jelent a költséghozzájárulás, illetve az utazási költség előteremtése a kedvezmények igénybevétele után is, úgy a Szívvel-Lélekkel Alapítvány Kincskereső pályázatán kérhetsz támogatást a tábori költséghozzájárulás kifizetéséhez, illetve az utazási költségekhez. A jelentkezéshez keresd fel a Szívvel-Lélekkel Alapítvány honlapját.


A tábor programja minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:

A tábori napokon délelőttönként az agyat és kreativitást megmozgató, illetve mozgásos programok várják a gyerekeket, majd bőséges ebéd után választható, hogy nyugodtabb, bensőségesebb programmal vagy szabadtéri sporttal töltik az időt. A délutan folyamán később szerepjátékban és más kreatív játékban vesznek részt.
Minden nap más és más, de az alábbi típusú programokra lehet számítani:

Játékos csapatépítő programok: Detektívrajt (csapatalakulás), Portya (játékos vetélkedő), A titok nyitja (szórakoztató csapatprogram)

Készségfejlesztő programok: Nyomkeresők (Kommunikációfejlesztő szerepjáték), Rendőrakadémia (Logikai és kreatív fejlesztő játék), Kézműves Palota

Szabadtéri és mozgásos programok: Kirándulás, tábortánc, foci, akadálypálya, Capture the flag (számháború feldolgozva)

Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanács (kiscsoportos, interaktív foglalkozás), Mentőakció (mozgásos szerepjáték) Az igazság nevében (lezáró szerepjáték)
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés