Christeens keresztény gyerek tábor
Christeens keresztény gyerek tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2117 Isaszeg
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Bentlakásos ár
32 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Testvér kedvezmény
5500 Ft
Ajánlott életkor
13-18
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A Christeens egy evangéliumi keresztény tinédzser mozgalom mely a Magyar Pünkösdi Egyház országos tinédzser missziója.
Hiszünk abban, hogy fiatalon kereszténynek lenni és igazi barátságot kötni Jézussal a lehető legjobb dolog. Hatással akarunk lenni a világra, hogy a körülöttünk élők is megtapasztalhassák mindazt, amiben hiszünk. Fel merjük vállalni az értékeinket, és dinamizmusunkat ezek képviseletére fordítjuk. Hisszük, hogy Isten Királyságát kell képviseljük a mai fiatalok között úgy, hogy megkívánják a Vele való kapcsolatot, és életet. Mindehhez kreatív, és lendületes programokat szervezünk, ahol ezek a célok megvalósulása elindulhat.

Tábor 13+
Minden nyáron elindulunk táborozni egy hétre több száz fiatallal együtt! Itt várunk minden 13-18 éves tinédzsert - nemre és vallási hovatartozásra tekintet nélkül :) - akik szeretik Istent vagy szeretnék Őt megismerni, nyitottak Isten Igéjére és persze szeretnék jól érezni magukat, mókázni, és örömmel tennének szert új barátokra.

Program
A táborban nem szoktunk sokat aludni, regel 8-tól éjfélig tartanak a programok: a reggeli gondolatébresztős alkalomtól kezdve, a csoportfoglalkozáson át, a rengeteg választható fakt és szemináriumon keresztül, az esti fő alkalomig és a változatos éjszakai programok, amik zárják a napot. A Galéria menüpontban képeket és videókat találsz, melyek biztosan segítenek betekinteni a tábori életünkbe.

Miről szól?
A tábor fő célja, hogy mindenki személyes hitéletében tudjon előre lépni és megerősödni, majd a hét második felében kimegyünk az utcákra, terekre hirdetve a jó hírt, az evangéliumot! Eköré épülnek a programok is, mind közösségi, mind egyéni szinteken. A tábornak minden évben van egy központi üzenete és van egy kialakult programja, amit színes alkalmi programokkal igyekszünk megfűszerezni, például az Imasétával, RRS-el, 3M-mel (Most Mutasd Meg tehetségkutató show), esti teaházakkal, és néhány meglepetés programmal! ; )
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés