Napközis gyerektábor Budafokon

Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1221 Budapest, Péter Pál utca 17.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36208828617
Napközis ár
7 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
5-14
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A tábor minden reggel 8 órától kezdődik és 16 óráig tart. Igény esetén azonban 8 óra előtt és 16 óra után ügyeletet tudunk biztosítani. Mindennap kreatív foglalkozással kezdünk, melyet a gyerekek életkorának figyelembevételével állítunk össze. Érdekes, változatos, fejlesztő tevékenységeket, különböző nehézségi szinten biztosítunk. A reggeli előtt közös éneklésre hívjuk a gyerekeket. A délelőtt első részében Bibliai történeteken keresztül egyszerű tanulságokat, értékes igazságokat tanítunk játékos formában. Ezután szabadtéri játékra van lehetőség, változatos színhelyeken. Ebéd után pihenési lehetőséget biztosítunk, ehhez a gyerekek hozhatják az alvó játékukat. A már alvást nem igénylők mesét hallgathatnak illetve filmet nézhetnek. A délutánt az uzsonna után közös játékokkal töltjük, melyet igyekszünk az időjárási körülményekhez igazítani. Uzsonna után ér véget a napi program.

Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek átéljék az összetartozás élményét. Ezt segíti a kisebb, életkorilag heterogén csoportok kialakítása és a héten állandó vezető biztosítása a csoportok élén. A maximum 10-12 fős csoportok élén tinédzser segítők és egy felnőtt vezető van, akik jobban megismerik a gyerekeket és mindenben segítik őket a tábor ideje alatt. Legtöbb munkatársunk – akik a különböző foglalkozásokat tartják – a héten folyamatosan jelen vannak, így biztosítva a gyerekeknek a biztonságérzetet. Mindennap arra törekszünk, hogy élményeket, tartalmas eseményeket biztosítsunk a gyerekeknek, melyeket együtt élhetnek át. Tapasztalatunk szerint már az első napon felszabadulnak a gyerekek és mély barátságok szövődnek

Ebben az évben olyan bibliai történeteket válogattunk, melyek vízzel kapcsolatosak. Miközben megismerhetik ezeket a történeteket, sok játék során átélhetik mindazt, amit a történetben hallhattak. Hogy pontosan mik ezek, az egyelőre maradjon meglepetés…

A vizes történetekhez kapcsolódik a kirándulás is. Egy egész napos program lesz ez, melyről részleteket majd személyes levélben írjuk le a tábor résztvevőinek.


Programok

Bibliai történetek: Szakképzett és elkötelezett hitoktatók, gyakorló pedagógusok ismertetik meg a gyerekeket bibliai történetekkel és a keresztény értékrend alapjaival, élményszerű és koruknak megfelelő játékos foglalkozásokon.


Kreatív foglalkozások: A gyermekeknek lehetőségük van megismerkedni az anyagok hagyományos és újszerű felhasználásával, valamint átélhetik a kreatív alkotás egyéni és közösségi élményét, az alkotás örömét.

Éneklés: A hét során sok éneket fogunk megtanulni. A gyerekeket egy fiatalokból álló zenészcsapat fogja vezetni egész héten. Az elmúlt évekhez hasonlóan a tábornak idén is lesz egy himnusza.

Kirándulás: A hét során egyszer kirándulni is fogunk. A kirándulásunk mindig kapcsolódik a hét témájához, mely segít átélni a bibliai történetek egy-egy mozzanatát.

Játszótér: A gyermekek természetes mozgásigényét is igyekszünk kielégíteni. Ezért minden nap meglátogatunk egy játszóteret. Budafokon több jó állapotú játszótér is található ezért a változatosság is fenntartható.

Étkezés:
Naponta 3-szori étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, uzsonna), de emellett egész nap figyelünk a folyamatos folyadékpótlásra, sok zöldséget és gyümölcsöt biztosítunk. Ha gyermeke speciális étrendet igényel, ez is megoldható. Kérjük, ezt előre jelezze, hogy a konyha fel tudjon készülni.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés