TEÉRTED Napközis Tábor
TEÉRTED Napközis Tábor
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 2330 Dunaharaszti, Eötvös u. 52
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36208861098
Napközis ár
11 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
6-15
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Gergely Tamásné Krisztina vagyok és 2004 óta veszek részt napközis és nyári táborok szervezésében, amiben minden önkéntessel együtt nagy örömmel veszünk részt és évről évre izgalommal várjuk! Szeretnénk tájékoztatni titeket táboraink céljairól, alapértékeiről, programjáról néhány főbb pontban. Minden egyéb kérdésre örömmel válaszolunk a lenti elérhetőségeken. >>> Elhivatott munkatársak, önkéntes szakemberek Minden munkatársunk önkéntesen, örömmel jön és adja szaktudását és szeretetét a résztvevőknek. Vannak köztünk pedagógusok, szociális munkások, lelkészek, gyermekvédelmi munkatársak. >>> Küldetésnyilatkozatunk: Küldetésünk, hogy igényes és szervezett napközis táborokon keresztül konkrét segítséget adjon a környékbeli családok szünidei gyermekfelügyeletében és mind a gyerekek, mind a szüleik számára egy egész éven át tartó folyamatos elérhetőséget, ahová fordulhatnak problémáikkal és ahol válaszokat, tanácsokat kaphatnak egyrészt a gyülekezetben élő szakemberek segítségével másrészt a Biblia útmutatása alapján. Jelen pályázatunkat is erre a célra szeretnénk használni.
Leírás
Információk

Kedves Szülők és Fiatalok!


>>> Több, mint gyermekfelügyelet, minőségi szolgáltatás

Fontos számunkra, hogy ne csak betöltsük azt a hiányt, hogy kevés lehetőség van, a gyermekek fiatalok szünidei napközis ellátására, hanem minőségi elfoglaltságot is tudjunk nyújtani az évek óta személyesen is kipróbált és sikeresen működő táborprogramunkkal, ahol vidám hangulatban, zenével, játékkal és fejlesztő programokkal foglalkozzunk a táborozóinkkal. Újdonság, hogy a tini korosztály számára, a lassan másfél éve a Kőrösi iskolában működő Biztos Szikla klub programját biztosítjuk. Programjaink úgy vannak összeállítva, hogy folyamatosan legyen foglalkozás, a szükséges szabadidővel együtt.

A tábor felépítése: Napközis program lévén, a szülőknek lehetőségük van már 7 órától hozni a gyermeküket és 17 óráig biztosítjuk számukra a felügyeletet. A fent felsorolt programokhoz biztosítjuk az eszközöket, megfelelő személyzetet és napi háromszori étkezést.
A napi programban délelőtt zenés torna, étkezés, éneklés, kisebbeknek csapatverseny és bibliai történetek hangzanak el, drámapedagógiai és más élményközpontú előadásmódban. A nagyobbaknak Biztos Szikla Klubot tartunk.
Délutánonként lehetőségük van egy általuk választott területen fejlődni, tanulni, gyakorolni. Ilyen például: a sport, intenzív kézműves foglalkozás, tánc, zene vagy színjátszó csoport. Közben uzsonna és szabadidős programokkal is telik a délután.
A hetet egy CSALÁDI TÁBORZÁRÓ programmal zárjuk, amely olyan családias jellegű délután, ahova meghívjuk a szülőket is és a gyerekek beszámolhatnak a heti élményekről, együtt étkezünk, szórakozunk és egy kis emlékajándékot átadva búcsúzunk el táborozóinktól.

>>> Felekezetfüggetlen keresztény gondolkodás, bátorító légkör
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés