Vitorlás tábor - Vízisport Központ
Vitorlás tábor - Vízisport Központ
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 8640 Fonyód, Vitorlás u. 20.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702426247
+36202504994
Napközis ár
42 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény 2 testvér esetén 10%, 3 testvér esetén 30%
Ajánlott életkor
6-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Horváth András - elnök vitorlás szakedző, vezető edző A vitorlássport oktatásában 2008 óta vesz részt, több társadalmi szervezet bízta már meg táborának vezetésével. Az általa vezetett táborok a visszajelzések szerint sikeresek, a résztvevők elégedettek. Kocsis Ádám - alelnök operatív -és technikai vezető, vitorlás oktató 1992 óta vitorlázik a Balatonon. Édesapja nem csak a vitorlázással, hanem a versenyzéssel is megismertette. Jelenleg több sportegyesület vezetésében vállal szerepet valamint 2015-től a Fonyódi Turisztikai Egyesületben is tisztséget tölt be, ezzel is elősegítve a VAGABUND Vitorlás Sportegyesület térségben betöltött szerepét. Szervezőkészségét, kommunikációs, valamint kiváló tárgyaló képességét maximálisan használva újabb és újabb lehetőségeket hoz szervezetünk életébe. Fő feladata a VAGABUND Vitorlás Sportegyesület koordinálása, operatív irányítása, tábor szervezése. Kocsis Ferenc Vilmos - szakedző vitorlás szakedző, vitorlázó Vitorlás múltat tekintve, legtapasztaltabb közülünk. Táboros gyermekek oktatásán kívül, fő feladata a versenyzőink tudásának szélesítése valamint felkészítése a versenyekre. Horváth Dávid – vitorlás oktató vízi mentő, vitorlás oktató, versenyrendező "D" minősítés (HUNDH4) Gyermekkora óta szabadidejét a vízen tölti, kiválóan kezeli az evezős és vitorlás vízi eszközöket. Teljes beleéléssel vesz részt az oktatásban és a telep életében. Molnár Dávid vitorlás oktató, aktív versenyző, versenyrendező "D" minősítés (HUNMM8) Gyermekkora óta szabadidejét a vízen tölti, kiválóan kezeli az evezős és vitorlás vízi eszközöket. Teljes beleéléssel vesz részt az oktatásban és a telep életében.
Leírás
MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG ÁLTAL SZAKMAILAG ELISMERT KÉPZŐHELY, ez garanciát jelent a minőségi táborozásra és oktatásra.

Vízisport Központ - Fonyód, a Városi strand és a kikötő között, a Fonyódi hegy lábánál, a 7-es számú főút mellett.

Vitorlás oktatásunk és táborozásunk közel 10 éves múltra tekint vissza. Elért eredményeink arra sarkalnak, hogy évről évre fejlesszük programjainkat úgy, hogy mind a gyermekek, mind a szülők  elvárásait és reményeit is megvalósítsuk.
A kis létszámú turnusokban (20 - 25 fő/turnus) a gyermekeknek elsősorban a vitorlázás szépségét, sportértékét mutatjuk be.
A tábor alatt megismerkednek a Balaton meteorológiájával, megtanulnak mentőmellényben úszni, mélyebb ismereteket szereznek hajózási ismeretekből és elsősegélynyújtásból, vízből mentésből.
Az évről évre visszatérő gyermekek számára lehetőség van különböző csoportba kerülni, ahol a már meglévő élményeikre és tudásukra alapozva vezetjük őket egyre mélyebbre a vitorlázás rejtelmeiben.

2017-es évtől 3 különböző szinten oktatjuk a gyermekeket. I. kezdő és II. alapfok szinten, képzett vitorlás szakedzőkkel. Valamint a III. többszemélyes szinten, képzett vitorlás oktatókkal. Minden csoporthoz plusz segítők tartoznak, ők még nem képzett oktatók, viszont vitorlás tudásuk szinte azonos szinten van az oktatókhoz. Őket, segéd oktatónak hívjuk.

A táboraink nemcsak a gyermekeknek jelentenek élményt, hanem szüleiknek is, akik a záró napon kísérhetik figyelemmel csemetéik fejlődését, hogyan hajtják végre különböző típusú oktató vitorlással a megadott feladatokat, manővereket.
Ezzel lehetőséget teremtünk arra, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a szülőkkel is, mely tapasztalataink szerint eredményes és hosszú távú együttműködést jelent.

2017. évben táborainkat június 19 –tól augusztus 18-ig tartjuk heti turnusokban, Hétfőtől - Péntekig 9:00-16:00 között.

Részletek, információk, jelentkezés:
Kocsis Ádám - alelnök, operatív -és technikai vezetőnél.

Elérhetőségek:
vagabundsport@gmail.com
vitorlasoktatas@gmail.com
+36 20 250 49 94
+36 70 242 62 47
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés