Gyermek búvártáborok
Gyermek búvártáborok
Tábor típusa
Napközis
Cím
HUMagyarország 1038 Budapest, Pusztakúti út 2-6
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36209439508
Napközis ár
60 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Banki átutalás
Ajánlott életkor
9-13
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Kétgyermekes apaként nagyon jól tudom, hogy milyen fontos a gyermekek sportra nevelése és azt is, hogy csak úgy tudjuk felvenni a versenyt a digitális világgal, ha a terhelésen kívül, élményt és kalandot is nyújtunk. A búvárkodás, a búvársport ezt nyújtja egyben. Gyermekeim már felnőttek, 20-as éveik közepén végén járnak. Egész gyerekkorukat végig sportolták, többszörös magyar bajnokok. Ma már professzionális búvár vizsgával rendelkeznek és imádják a vizet, a sportokat és a természetet. Búvároktató, Gyermekbúvár oktató és jacht kapitány vagyok. Életem a víz és minden ami ezzel kapcsolatos. A nálunk végzett gyerekek egy életre szóló élményt és egy örök "szerelmet" kapnak, a szülők pedig büszkeséget.
Leírás
Gyermekbúvár táborok 9 - 13 év közötti úszni tudó gyermekek részére!

Gyermekbúvár táborainkat a Csillaghegyi uszoda és strandfürdőben tartjuk. Táboraink hétfőtől - péntekig, 08:00 órától 16:00 óráig tartanak. A tábor ideje alatt a gyerekek elsajátítják az ABC (alap) felszerelés (maszk, uszony, légző cső) használatát és az ezzel a felszereléssel történő merüléseket. Megismerik a búvár felszerelési tárgyait, azok használatának szabályait. Elsajátítják a készülékes merülés alapjait,  készülékes merüléseket hajtanak végre. Megtanulják az Ön mentés alapjait. Ismerkednek a víz alatti világ fizikai, biológiai sajátosságaival és a víz alatti élőlényekkel. Megismerik a természetvédelem fontosságát.

A tábor ára tartalmazza: Uszodai belépőket a hét során, a szükséges búvárfelszereléseket, sűrített levegővel töltött palackot, meleg ebédet, uzsonnát (sütemény vagy gyümölcs), korlátlan szénsavmentes ásványvíz fogyasztást (kérem a szülőket, hogy édesített, szénsavas, stb üdítő italokat, főleg energia italokat ne csomagoljanak és a hét folyamán ne engedélyezzenek fogyasztani a gyereknek!!!), munkafüzetet. A résztvevők a hét folyamán egy komplett "gyermekbúvár", tanfolyami képzést kapnak. Az ár nem tartalmazza a vizsgát, a búvárigazolvány árát. Nem kötelező vizsgázni!
Akik vizsgát tesznek, a csapat teljes jogú tagjává válnak. Részt vehetnek nyílt vízi merüléseink többségén és az ősztől - tavaszig tartó időszakban az uszodai napjainkon, így a megszerzett tudás nem vész el.

A vizsgázott gyermekbúvárok tengeri túrája: 2019. Július hónap második felében az Adriai tengeren lesz. Költségekről, pontos időpontokról, szabad helyekről érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!!!

Idei uszodai táborok:
Június 17 - 21
Július 01 - 05
Augusztus 12 - 16

Érdeklődni és jelentkezni lehet Kálmán Imre búvároktatónál
Mobil: +36209439508
Telefon és fax: +3627348719
Email: imykediving@gmail.com
Facebook, Twitter
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés