Allegro Nyári Tábor
Allegro Nyári Tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 8237 Tihany, I. András tér 1.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36704296270
Bentlakásos ár
55 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, Bankkártya, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Testvér kedvezmény
5000
Ajánlott életkor
11-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Füredi Veronika hegedűművész-tanár, az Allegro Nyári Tábor művészeti vezetője. 7 évesen kezdte hegedű tanulmányait a veszprémi Csermák Antal Zeneiskolában Hornung Klárával. Miután 13 évesen egy zenei tábor élményei alapján eldöntötte hogy hegedűs szeretne lenni, 2006-ban felvételizett a veszprémi Dohnáyni Ernő Zeneművészeti Szakközépiskolába, ahová sikeres felvételt nyert és Bendik Ágotával folytatta tanulmányait. A középiskola végeztével felvételt nyert a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karára, ahol Masopust Péter tanítványa lett, de a következő évben külföldön, az egyesült királysági Royal Conservatoire of Scotland-ben folytatta felsősokú tanulmányait. Tanulmányai alatt már kipróbálhatta a professzionális zenészség minden aspektusát, számos szimfonikus- és kamarazenekari, kamarazenei, régizene és kortárs koncerten játszott, szólistaként két alkalommal közreműködött a Royal Conservatoire of Scotland és egy alkalommal Dublinban a Royal Irish Academy of Music kamarazenekarával. A harmadik tanévet a spanyolországi Córdobában töltötte Erasmus ösztöndíjasként, ezen év alatt játszott a Córdobai Ifjúsági Zenekarban és a Capriccio Español nevű kamarazenekarban, mellyel egy CD felvételt is teljesített. Utolsó tanulmányi éve alatt felvételt nyert a Scottish Opera, Royal National of Scotland és a BBC Scottish Symphony Orchestra gyakornoki posztjaira, melyen zenekarok közreműködőjeként koncerteken és egy rádiófelvételen is részt vett. Jelenleg Sevillában él, ahol a nagy presztízsű „Joaquín Turina” Zeneiskola hegedűtanára, szabadúszó hegedűművészként pedig többek közt rendszeresen közreműködik az Orquesta de Bormujos-szal, ahol szólamvezetői posztot tölt be. 2016-ban megalapította a „Trío Turina” zongorás triót, mellyel rendszeresen koncerteznek.
Leírás
Zongorázol, gitározol vagy hegedülsz és szeretnél jó társaságban eltölteni egy hetet a Balatonon? Az Allegro Nyári Tábor várja a jelentkezésed! Ne habozz, a létszám limitált!

Tölts el egy hetet velünk a festői kis balatoni faluban, Tihanyban. Tanáraink lelkes, fiatal zenészek nemzetközi tapasztalattal, akik szeretnék megosztani a zene örömét a jövő generációjával.

A hét során sokat fogunk majd tanulni:

zenéről (csoportos, egyéni és kamara órák, zenetörténeti előadások),
önkifejezésről (házikoncert, majd zárókoncert)
csapatmunkáról (kamaraórák, csoportok foglalkozások)
és testünk helyes karbantartásáról (gyógytestnevelés és nyújtások).

Tanáraink:

Füredi Veronika hegedűművész, a tábor művészeti vezetője (Sevilla, Spanyolország)
Búzás Dóra hegedűművész
Horváth Alina zongoraművész (Glasgow, Skócia)
Nagy Edit, gitárművész
Ábrahám Róbert gyógytestnevelő

Programunk célja a teljes körű tanulás, hiszen a testi épség megőrzéséről vagy zenetörténeti érdekességekről ritkán hallhatnak a tanulók a zeneiskolában és nagyon sokat tudnak hozzáadni az élményhez. Az ilyen intenzív munka során sokkal jobban elmélyül a tudás és utána a gyerekek biztosan sokkal motiváltabban térnek vissza szeptemberben a zeneiskolába.

Érkezés július 15-én 15h-tól.Tanítás július 16-20-ig reggel és délután. 21-én reggel órák, délután főpróba, majd este koncert. Hazautazás 21-én este szülőkkel a koncert után vagy 22-én reggel.

Minden estére különböző programokkal várunk benneteket, megyünk strandolni, lesznek koncertek, pizza-est, zenetörténeti előadás és más meglepetések!

A szállás az Apátság Szent Kristóf vendégházában lesz. A vendégház Tihany központjában, az Apátság alatt található, udvarában található a Rege Apátsági Cukrászda és az apátsági múzeum kijárata. Élelmiszer bolt, orvosi rendelő és gyógyszertár gyorsan bejárható távolságra van. 10-15 perc sétára találhatóak a barátlakások és a móló, valamint a strand.
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés