Bandatábor rock tábor
Bandatábor rock tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 5700 Gyula, Szélső utca 16.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36203518925
Bentlakásos ár
54 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz
Ajánlott életkor
9-16
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Elképzelted már magad, amint egy több ezer fős stadionban felállított színpadon       30 000 Wattal nyomod a rockot és a tömeg ritmusra hömpölyögve üvölti veled a refrént? Itt az idő elkezdeni a felkészülést. Bandázz velünk a Rocktáborban a nyáron, ahol felejthetetlen tábori élmények és a zenélés öröme vár rád. A Rocktáborba jelentkezhetsz teljesen kezdőként, már kialakult saját együttessel haladó zenészként, és együttes nélküli haladó zenészként is.

A Rocktáborba várunk, ha már elvégezted a harmadik osztályt, és még nem kezdted meg a kilencediket, vagy a középiskolai elsőt.
A rocktáborban a helyed, ha még nem tanultál zenét...

Ha még nem tanultál zenét, és érdeklődsz a rockzene és a hangszerek iránt, a zenetábori foglalkozásokon megismerhetsz zúzós zenéket és azok történetét, kipróbálhatsz hangszereket, úgymint dob, szólógitár, basszusgitár, billentyű, és megismerheted az egyes hangszerek megszólaltatásának alapjait. Így el tudod majd dönteni a zenetábor után, melyik hangszer lesz számodra a legmegfelelőbb. Valamint láthatod a Bandatáborba érkező zenekarok felkészülését is.
A rocktáborban a helyed, ha már tanultál zenét...

Ha már tanultál zenét, kialakulóban van saját együttesed, és szeretnél a Bandafesztiválon fellépni, akkor segítünk neked a felkészülésben. Első lépésként vegyétek fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Megbeszéljük majd, hogy melyik számot szeretnétek megtanulni, és ebben hogyan tudunk benneteket támogatni a tábort megelőző időszakban (felkészítő tanár és próbaterem biztosításával), és aztán a táborban.

Ha már tanultál zenét, de még nincs kialakulóban saját együttesed, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és mi segítünk tagokat szervezni magad köré. Minél hamarabb jelentkezz a tábort megelőző időszakban, hogy legyen idő az együttesed megszervezésére. Ha időben összeáll a bandád, már a tábor előtt is tudunk felkészítő tanárt és próbatermet biztosítani.

És a történet itt nem ér véget, sőt ez még csak a kezdet… a jó bandák a fesztivál után is együtt maradnak, rendszeresen próbálnak és fellépnek majd a Banda All Star program keretében.
Érezni fogod majd a közönségből feléd áradó energiát, ami erővel, önbizalommal és boldogsággal tölt fel. Csúcson leszel a színpadon és az életben is.

Zenetábori módszertanunk

A fellépésközpontú tanítási módszertanunk inspirálja tanítványainkat, hogy már a zenetábori próbákon is a maximumot hozzák ki magukból. A zenészek a lehető legrövidebb idő alatt készülnek fel a színpadi szereplésre. A színpadi szereplés nem a tanulás és felkészülés célja, hanem eszköze. A tanulás célja, hogy a gyermekek örömüket leljék az egyre magasabb minőségű zenélésben. A produkciók minősége pedig akkor nő a leggyorsabban, ha gyakran szerepelnek közönség előtt és érzik a közönségből feléjük áradó energiát.

Meggyőződésünk, hogy a zenetanulás legeredményesebb módja maga a zenélés. A zeneiskolai tantermekből a próbatermekbe és a színpadra visszük át a gyerekeket, ezzel fejlesztve önbizalmukat és muzikalitásukat.
Gyerektáboraink közül válaszd a zenetábort,
ha érdeklődsz a hangszerek (gitár, dob, billentyű)és az élő zene iránt.
Nézd meg további nyári tábor kínálatunkat is!
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés