Gitártábor 2015
Gitártábor 2015
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6070 Izsák, Gedeon-dűlő 173.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303035653
Bentlakásos ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
12-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
Gitártáborok kezdőknek és haladóknak

Egy hét, életre szóló élményekkel!

Egyedülálló programkínálattal várunk minden kedves húrnyűvőt legyen bár kezdő, vagy haladó gitáros! A napi négy-hat óra gitár- és zeneoktatás, hangszer- és effekttesztek mellett számos frissítő szabadidős tevékenységet biztosítunk: westernlovaglás, erdei számháború, állatgondozás, karaoke, foci, tollaslabda, asztali tenisz, sportvetélkedők, szabadtéri sütés, tábortűz segít túlélni a hetes akkordok, riffek, skálák, taktusok, stúdiófelvételek “borzalmait”.

Táborainkba teljesen kezdő és haladó gitárosokat várunk. A kiscsoportos foglalkozások lehetővé teszik az egyénre szabott képzést tudásszinttől és zenei ízléstől, műfaji irányultságtól függetlenül. Oktatóink tapasztalt zenészek, akik a katedra mögött és színpadon is komoly rutint szereztek az évek folyamán.

Gyakorlati tudnivalók:
A tábor ideje alatt összkomfortos kőházban biztosítunk szállást, ugyanakkor – időjárási viszonyoktól függően – sátorozni is lehet. Tisztálkodásra  korszerű beltéri, vagy udvari zuhanyzóban van lehetőség. A napi háromszori főétkezésről az izsáki Vino étterem kiváló szakácsai gondoskodnak. Reggelire hideg élelmet, felvágottakat, sajtot, zöldségeket szolgálunk fel, ebédre és vacsorára pedig meleg, főtt ételt. Az étkezések között megéhező gyerekeknek szendvicset, melegszendvicset, felvágottakat, vajas-, vagy zsíroskenyeret kínálunk. Ásványvizet – szénsavasat és szénsavmenteset -, illetve szörpöt korlátlan mennyiségben – díjmentesen – biztosítunk a résztvevőknek. Büfé nem üzemel a tábor területén! A gyerekeknek nincs szükségük költőpénzre. Csokit, gyümölcsöt szintén térítésmentesen biztosítunk számukra.

Milyen felszerelés szükséges a táborba?
- ha van: hangszer és – elektromos gitár esetén – erősítő (ha nincs, biztosítunk)
- hálózsák
- füzet, toll
- egyéni tisztálkodó felszerelés, törölköző
- koszolható ruhanemű, sportcipő
- fürdőnadrág és bármilyen fejfedő: kendő, vagy baseball sapka
- szúnyogriasztó spray, vagy kenőcs
- egyik szülő személyi igazolványszáma
- TAJ-szám, egy cetlire írva
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés