2015 - Gitártábor

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 6070 Izsák, Gedeon-dűlő tanya 173.
Kategóriák
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36303035653
Bentlakásos ár
39 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya, Banki átutalás
Ajánlott életkor
11-99
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor szervezője még nem töltött fel bemutatkozást. Nyomd meg a gombot, ha szeretnéd megismerni kik fognak vigyázni a gyerekekre a táborban! Bemutatkozás kérése
Leírás
A D-major Zenetanyán szervezett gitárkurzusokra a zene és a hangszer iránt fogékony kezdő és haladó gyerekeket várunk. Egy-egy turnusban legfeljebb tíz gyereket fogadunk, hogy érdemben és egyénre szabottan foglalkozhassanak velük az oktatók. A gyerekek két szobás, összkomfortos épületben laknak, napközben három, éjszaka két felnőtt pedagógus felügyelete mellett. Napi háromszori főétkezést biztosítunk, de mindemellett további - korlátlan mennyiségű - élelmiszer, ásványvíz és szörp áll a gyerekek rendelkezésére, hogyha megéheznek, a köztes étkezéseket is biztosítani tudjuk. Mindemellett gyümölcsöt és csokoládét is felszolgálunk nekik, ami miatt nincs szükségük további zsebpénzre.
A szakmai programok reggeli után, 9.00 órakor kezdődnek és 13.00 óráig tartanak. Ezt követően 14.00-tól ebédszünetet és ebéd utáni pihenőt biztosítunk számukra 16.00-ig. 16.00-tól 17.00-ig egyéni gyakorlóidő van, 17.00-tól 18.00-ig pedig kiszenekari gyakorlás. 18.00-kor vacsora, ezt követően pedig valamilyen kötelező sporttevékenység veszi kezdetét: foci, méta, asztali-tenisz, heti kétszeri alkalommal lovaglás, heti egyszeri alkalommal pedig erdei számháború. A kurzusokat a turnusok utolsó napján koncerttel zárjuk.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés