Hangszervarázs Zene-Opera Művészeti tábor
Hangszervarázs Zene-Opera Művészeti tábor
Tábor típusa
Bentlakásos, Napközis
Cím
HUMagyarország 9726 Velem, Rákóczi út 2/b.
Kategóriák
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309362040
+36309361713
Bentlakásos ár
90 000 Ft
Napközis ár
48 000 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya
Ajánlott életkor
1-11
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A tábor vezetője Nagy Mária, aki a Magyar Állami Operaház brácsaművésze és hangszerbemutatóinak játékmestere, illetve a Hangszervarázs Zenetanoda kitalálója és folyamatos fejlesztője, pedagógusa.
Leírás
20. alkalommal rendezzük meg a családos zenei táborunkat. Óvodás és kisiskolás gyermekeket hangszeres tudás, zenei előképzettség nélkül is fogadunk, sőt napközis táborozóként is lehet hozzánk csatlakozni két 6 napos turnusban! Zene-néptánc-kreatív foglalkozás, kamarazenélés, zenekar-énekkar, táncház várja a velünk táborozókat. A zenekarban a felnőttek is együtt muzsikálhatnak gyermekeikkel.

A gyerekeknek  egész napos muzsikálással kapcsolatos foglalkozásokon kívül, játszó szoba, játszótér, és egyéb sportolási lehetőségek adnak további szórakozási lehetőséget. Visszatérő táborozóink a gyerekek biztonsága, a többévre kötődő barátságok mellett, a gyerekek foglalkozásokon való részvétel alatt a szülők nyugodt pihenése miatt választanak bennünket.

Kényelmesen berendezett házzal, családias étteremmel, remek, házias konyhával, szabadidős szolgáltatásokkal, romantikus kerttel és történelmi múzeummal várja vendégeit. Minden ház fürdőszobával, televízióval, hűtőszekrénnyel van felszerelve.

Azokat is szívesen fogadjuk, akik nem akarnak részt venni a foglalkozásainkon, hanem csak kikapcsolódásra vágynak egy csodálatos környezetben, kedvezőbb lehetőségekkel a táborozás ideje alatt.
Videók
hirdetés
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés