4in1 Élménytábor 2017

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3412 Bogács, Rákóczi utca 67.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309643626
Bentlakásos ár
26 800 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (csak egyéni jelentkezőknek!) Két testvér esetén 24.200 Ft/fő (10%) Három testvér esetén 22.800 Ft/fő, (15%) Négy testvér esetén 21.500 Ft/fő (20%)
Ajánlott életkor
9-16
Első tábor éve
1996
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szervezetünk oktatási-nevelési tevékenységgel, táboroztatással, szállásadással, étkeztetéssel, erdei iskolák, kirándulások, illetve egyéb kulturális és szabadidős rendezvények szervezésével foglalkozik. Egyesületünket pedagógus kollégáinkkal 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben biztosíthassunk tartalmas szabadidős tevékenységeket, ismeretterjesztő és közösségépítő programokat gyermekek, illetve az ifjúsági korosztály számára. Munkánk során arra törekszünk, hogy magas szakmai színvonalon szervezzünk szabadidős, sport és oktatási programokat, erdei iskolákat, nyári táborokat, kirándulásokat. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, a gyermeki személyiség fejlesztésére, a tanulók ismereteinek bővítésére.
Leírás
Kézműveskédnél? Sportolnál? Felfedeznéd a természetet, vagy elmerülnél kicsit Önmagad világában? Válaszd a 4in1 élménytábort Bogácson, ahol izgalmas programok, hatalmas kalandok, jó társaság és kiváló hangulat vár!

4in1 Élménytábor Bogács 2017.


HELYE: KÖKÖLYSZI Gyermeküdülő, Bogács

A szálláshely a fürdőtől 500 méterre, a Zöldvár-tető alatt helyezkedik el

ELHELYEZÉS:

5-6-7-8 ágyas szobákban, illetve 7-8 ágyas faházakban.

Minden szobához, faházhoz saját fürdőszoba, WC tartozik

RÉSZVÉTELI DÍJ:

26.800 Ft/fő/turnus (7 nap/6 éjszaka)

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést (első nap vacsorától utolsó nap ebédig, amely hideg úticsomag) és az általunk szervezett programok költségeit, beleértve a fürdőbelépő és a kalandpark árát is..

Ágyneműhuzatot, vagy hálózsákot hozni kell!

KEDVEZMÉNYEK, RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG:(Csak csoportos jelentkezés esetén!)

Minden 15. tanuló után 1 fő kísérő részvétele ingyenes.

1. részlet: 9.000 Ft a jelentkezéstől számított 20 nap.  

2. részlet: 9.000 Ft visszaigazolás szerint.            

3. részlet: 8.600 Ft érkezéskor, a helyszínen.

További felvilágosítás és jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 30/9643-626

kokolyszi2@gmail.com, kokolyszi@kokolyszi.hu


PROGRAM


(Napra lebontott, részletes programot honlapunkon találsz: http://www.kokolyszi.hu/programok/negy-az-egyben-elmenytabor/

A táborozók négy terület közül választhatnak, érdeklődésüknek megfelelően. A csoportok létszáma kb. 15-20 fő. A hét folyamán a gyerekek a kiválasztott csapatban tevékenykednek úgy, hogy közben aktívan részt vehetnek a nagy, közös tábori programokban is A programból – természetesen – nem hiányozhat a strandolás és az elmaradhatatlan vízi-vetélkedők délutánja sem, de meglátogatjuk a Harsányi Kalandparkot is, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, bátorságát, kitartását.  Az esti órákban a már jól bevált közös programokkal szórakoztatjuk a gyerekeket.

1. Természetfürkésző csoport

Ha már unod a városi szürkeséget, vagy csak kimozdulnál a megszokott  környezetből, akkor itt a helyed nálunk, ahol mindent megtalálsz, ami a városból hiányzik. Zöld környezet, egészen közelről szemlélve, megérintve azt, amit eddig csak a természetfilmekben láttál. Megvizsgáljuk, miért más a természet, mint a civilizált város, milyen a levegő, a talaj, a víz és, hogyan lehetne jobbá tenni a környezetünket.

2. Kézműves csoport

Bevezetünk a különféle kézműves mesterségek rejtelmeibe, batikolunk, nemezelünk, bőrőzünk. A hét folyamán. Megismerkedünk az agyag tulajdonságaival, elsajátítjuk a kerámia készítésének alapjait, az ide kapcsolódó különböző technikákat, találkozunk a korongozással. Készítünk bőrkarkötőt, hűtőmágnest.

3. Önismereti, kommunikációs és dráma csoport

Elmerülünk egy kissé önmagunk világában, igyekszünk jobban megismerni magunk és társaink belső folyamatait, azt, hogy miképpen reagálunk bizonyos helyzetekre. A kommunikációs gyakorlatokkal, játékokkal erősítjük kapcsolatteremtési és kifejező készségeinket. Gyakoroljuk az együttműködést, a bizalom fejlesztését, a döntéshozatalt és a vitát. Tesszük mindezt rengeteg játékkal, kreatív és gondolkodtató feladatokon foglalkozásokon keresztül.

4. Sport csoport

A sportmozgások játékos gyakorlásával, a sportszerű versengéssel magasabb szintre emeljük az önismeretet, egymás teljesítményének elismerését. Játékos gyakorlatok formájában belekóstolunk az egyes sportágak világába, sokat versenyzünk, vetélkedünk. Lesz atlétika, mini olimpiával, vízi versenyek, küzdősport bemutató és edzés,
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés