4in1 Élménytábor 2017

Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 3412 Bogács, Rákóczi utca 67.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36309643626
Bentlakásos ár
31 900 Ft
Fizetési mód
Készpénz, SZÉP-kártya
Testvér kedvezmény
Testvérkedvezmény (csak egyéni jelentkezőknek!) Két testvér esetén 28.700 Ft/fő (10%) Három testvér esetén 27.100 Ft/fő, (15%) Négy testvér esetén 25.500 Ft/fő (20%)
Ajánlott életkor
9-16
Turnusok
2019. júl 21, vasárnap - 2019. júl 27, szombat (7 nap) 4in1 élménytábor
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
Szervezetünk oktatási-nevelési tevékenységgel, táboroztatással, szállásadással, étkeztetéssel, erdei iskolák, kirándulások, illetve egyéb kulturális és szabadidős rendezvények szervezésével foglalkozik. Egyesületünket pedagógus kollégáinkkal 1996-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben biztosíthassunk tartalmas szabadidős tevékenységeket, ismeretterjesztő és közösségépítő programokat gyermekek, illetve az ifjúsági korosztály számára. Munkánk során arra törekszünk, hogy magas szakmai színvonalon szervezzünk szabadidős, sport és oktatási programokat, erdei iskolákat, nyári táborokat, kirándulásokat. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, a gyermeki személyiség fejlesztésére, a tanulók ismereteinek bővítésére.
Leírás
Négy az egyben élménytábor: kézműves, sport, önismereti és természet fürkésző tábor 2019.

HELYE: KÖKÖLYSZI Gyermeküdülő, Bogács

A szálláshely a fürdőtől 500 méterre, a Zöldvár-tető alatt helyezkedik el

Elhelyezés 6-7-8 ágyas szobákban, illetve 7-8 ágyas faházakban.

Minden szobához, faházhoz saját fürdőszoba, WC tartozik


RÉSZVÉTELI DÍJ:

31.900 Ft/fő/turnus (7 nap/6 éjszaka)

A RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA:

A részvételi díj magában foglalja a szállást, a napi háromszori étkezést (első nap vacsorától utolsó nap ebédig, amely hideg csomag) és az általunk szervezett programok költségeit, beleértve a fürdőbelépők árát is.


Ágyneműhuzatot, vagy hálózsákot hozni kell!

További felvilágosítás és jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 30/9643-626
kokolyszi2@gmail.com, kokolyszi@kokolyszi.hu

PROGRAM
A táborozók négy terület közül választhatnak, érdeklődésüknek megfelelően. A csoportok létszáma kb. 15-20 fő. A hét folyamán a gyerekek a kiválasztott csapatban tevékenykednek úgy, hogy közben aktívan részt vehetnek a nagy, közös tábori programokban is. Idén ellátogatunk Tiszafüredre, ahol hajókaránduláson megismerkedünk a Tisza tó rejtélyes élővilágával, kétszer is strandolunk, Tiszafüreden a thermálfürdőben, illetve Bogácson. Lesz  csillagtúra,  “Angyalok és démonok”, just dance, de nem hiányozhat az elmaradhatatlan vízi-vetélkedők délutánja sem.  Az esti órákban a már jól bevált közös programokkal szórakoztatjuk a gyerekeket.

1. Természetfürkésző csoport
Ha már unod a városi szürkeséget, vagy csak kimozdulnál a megszokott  környezetből, akkor itt a helyed nálunk, ahol mindent megtalálsz, ami a városból hiányzik. Zöld környezet, egészen közelről szemlélve, megérintve azt, amit eddig csak a természetfilmekben láttál. Megvizsgáljuk, miért más a természet, mint a civilizált város, milyen a levegő, a talaj, a víz és, hogyan lehetne jobbá tenni a környezetünket.

2. Kézműves csoport
Bevezetünk a különféle kézműves mesterségek rejtelmeibe, batikolunk, nemezelünk, bőrőzünk. A hét folyamán. Megismerkedünk az agyag tulajdonságaival, elsajátítjuk a kerámia készítésének alapjait, az ide kapcsolódó különböző technikákat, találkozunk a korongozással. Készítünk bőrkarkötőt, hűtőmágnest.

3. Önismereti, kommunikációs és dráma csoport
Elmerülünk egy kissé önmagunk világában, igyekszünk jobban megismerni magunk és társaink belső folyamatait, azt, hogy miképpen reagálunk bizonyos helyzetekre. A kommunikációs gyakorlatokkal, játékokkal erősítjük kapcsolatteremtési és kifejező készségeinket. Gyakoroljuk az együttműködést, a bizalom fejlesztését, a döntéshozatalt és a vitát. Tesszük mindezt rengeteg játékkal, kreatív és gondolkodtató feladatokon foglalkozásokon keresztül.

4. Sport csoport
A sportmozgások játékos gyakorlásával, a sportszerű versengéssel magasabb szintre emeljük az önismeretet, egymás teljesítményének elismerését. Játékos gyakorlatok formájában belekóstolunk az egyes sportágak világába, sokat versenyzünk, vetélkedünk. Lesz atlétika, mini olimpiával, röplabda, vízi versenyek,  megismerkedünk az íjászat alapjaival.
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés