11. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
11. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi u. 8-12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702093307
Bentlakásos ár
19 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
2000 Ft testvérkedvezmény, 2000 Ft Csoportos kedvezmény, 2000 Ft Nagykövet kedvezmény, 3000 Ft NOÉ kedvezmény
Ajánlott életkor
12-18
Jelentkezési lap
Turnusok
2017. ápr 28, péntek - 2017. máj 1, hétfő (4 nap)
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. A szervezők mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református fele-kezetekhez tartoznak. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.
Leírás
Tizenévesnek lenni sosem volt könnyű: igazi barátokat találni, megállni a helyünket a suliban, kijönni a szüleinkkel és meghódítani a kiszemeltünket. Ezért jó, ha van egy hely, ahol tudhatod: közénk tartozol. Elmondhatod, ami bánt, és garantáltan jókedvre derítünk, izgalmas programokban van részed, miközben bölcsebb leszel életed nagy kérdéseiben is.

A KÖSZI Életfonal egy olyan életvezetési tábor, ahol a tizenéveseket foglalkoztató kérdésekről lehet őszintén beszélgetni és megoldásokat találni. Kiscsoportos beszélgetések, interaktív drámafoglalkozások, műveltségi vetélkedők, közösségépítő játékok és más izgalmas programok várják a táborozókat egy felejthetetlen négynapos hétvége alatt. Pezsgő, vidám hangulat, szeretetteljes közösség és igaz barátok várnak mindenkit egy tavasziasan zöldellő, gyönyörű környezetben.
A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

Korosztály: 7-12. osztályosok (2016/2017-es tanévben)

Időpont: Piliscsaba, 2017. április 28 – május 1.

A 11. KÖSZI Életfonal életvezetési tábor mottója 2017-ben: Ki leszel, ha nagy leszel?
Mint a trópusi, homokos tengerpart, valahogy úgy csábít a 18 éven felüli lét … Ott, ahol a szabadság vár, új élet a középiskolai skatulyák után, nincs többé feleltetés, lehet viszont önálló kereset. Vajon mi vár a középiskola után? Megmaradnak a jó barátok? Kiléphetek végre a szülői vasmarok szorításából? Megtalálom az álmaimat, járjon az egyetemi órákkal, gyors munkába állással vagy külföldi utazással? Vagy inkább maradjunk így mindörökre?

Mindenki nagy-nagy vágya es félelme egyben, vajon milyen az élet a középiskolán túl. Lehet tervezgetni, ötleteket adni, megbeszélni a félelmeket, es találni a Nagy Betűs Életbe átkísérő barátságokat. Gyertek el a KÖSZI Életfonal táborba, amely tánccal, zenével, humorral és nagy beszélgetésekkel keresgéli Veletek az utat a felnőttkor felé!

Táborhely:
A tábort Piliscsabán, a Béthel Otthonban rendezzük meg, mely egy gyönyörű tágas, zöld környezetben fekszik. A Béthel Otthon egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A táborhelyen nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra, szabadtéri játékokra.

Étkezés:
A táborozók minden nap 5-ször helyben elkészített egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak:

reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea;
ebéd: meleg étel;
uzsonna: gyümölcs;
vacsora: meleg étel vagy kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea;
pótvacsora: kenyér, felvágott, sajt, zöldség lekvár, tej, tea.

Részvételi díj:
Minél korábban jelentkezel és utalod át a részvételi díjat, annál kevesebbet kell fizetned!

A részvételi díjak és jelentkezési határidők a KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő táborban az alábbiak:
Szemfüles Szöcske jelentkezési időszak: 2017. február 1–24.
Fizetendő részvételi díj: 17.500 Ft
Megfontolt Mókus jelentkezési időszak: 2017. feburér 25–március 17.
Fizetendő részvételi díj: 19.500 Ft
Tétova Teknős jelentkezési időszak: 2017. március 18–április 07.
Fizetendő részvételi díj: 21.500 Ft
Lomha Lajhár jelentkezési időszak: 2017. április 08–26.
Fizetendő részvételi díj: 25.500 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a részvételi díjat is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük.

Kedvezmények:
A fenti részvételi díjakat csökkentheted akár 5.000 Ft-tal is, ha többen együtt jelentkeztek a táborba, ha elhívod testvéredet vagy egy olyan új táborozót hozol, aki még sohasem volt KÖSZI-táborban. A kedvezmények tehát összevonhatók (maximum 5.000 Ft értékben), azaz minél több táborozót mozgósítasz, annál több kedvezményt kapsz, de egy általad mozgósított táborozó után csak egyféle kedvezményt kaphatsz.
​A Csoportos kedvezmény igénybevételét már a Jelentkezési lapon jelezni kell. A Testvérkedvezmény és a KÖSZI Nagykövet kedvezmény azután is igénybe vehető, miután kitöltötted a Jelentkezési lapot, de ekkor is emailben jelezni kell ezt.
NOE-kedvezmény: Amennyiben a szülők tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 3.000 Ft kedvezmény kapható.

Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net
Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net
Videók
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés