Izgalmas készségfejlesztő, nyomozós tábor Piliscsabán
Izgalmas készségfejlesztő, nyomozós tábor Piliscsabán
Tábor típusa
Bentlakásos
Cím
HUMagyarország 2081 Piliscsaba, Széchenyi u. 8-12.
Címkék
Weboldal linkje
Facebook oldal linkje
Email
Telefonszám
+36702093307
Bentlakásos ár
17 500 Ft
Fizetési mód
Banki átutalás
Testvér kedvezmény
3000 Ft testvérkedvezmény, 3000 Ft Csoportos kedvezmény, 3000 Ft Nagykövet kedvezmény, 6000 Ft NOÉ kedvezmény
Ajánlott életkor
10-18
Jelentkezési lap
Turnusok
A tábor szervezője még nem adott meg erre az évre turnusokat
Kedvencekhez adomVoltam itt, értékelem A szervező bemutatkozik
Bemutatkozás
A nemcsak elkötelezett, de sok éves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. A szervezők mindannyian vallásosak, az evangélikus, katolikus és református fele-kezetekhez tartoznak. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.
Leírás
Szeretnéd egy őszi hétvégére elfelejteni az iskolai, otthoni gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted az ősz szépségeit. Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!


A KÖSZI Nyomkereső egy olyan egyedülálló készségfejlesztő tábor, ahol a szabadidő hasznos és élményszerű eltöltésén, illetve a fiatalok személyiségének és készségeinek gazdagításán túl, életkorukhoz igazítva számos szórakoztató programot is kínálunk számukra. Az agyat és kreativitást pallérozó programokon kívül helyet kap táborunkban egy őszi kirándulás, mozgásra serkentő akadályverseny, valamint szerepjáték és más csapatos vetélkedők is.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.
Korosztály: 5-12. osztályosok (2017/2018-as tanévben)

Helyszín és időpont: Piliscsaba, 2017. október 27-30.

A 16. KÖSZI Nyomkereső készségfejlesztő tábor mottója 2017-ben: Értjük egymást?

Percenként pittyeg a messenger. Már az is fura, ha a másik nem reagál azonnal... Nem baj, ott az sms, vagy odacsörögsz skype-on! A nagyit néha fel is hívod, a legjobb barátokkal meg azért még összefuttok...Mondjuk, durva, hogy a randin élőben kell dumálni, múltkor is mondtál valamit, aztán hülyén jött ki…
Sokszor érzed, hogy nem tudod magad kifejezni úgy, ahogy szeretnéd? Félresikerült a Facebook posztod, a szüleid meg folyton azzal jönnek, hogy beszélj velük rendesen. Honnan tudjuk, mi a helyes kommunikáció?
Idén ősszel a Nyomkereső táborban nemcsak a Kastélyjáték külföldi gyanúsítottjait kell megértened, hogy kinyomozd a rejtélyt, de számtalan más módon kell még kommunikálnod, így segítségül hívunk árnyakat, a metakommunikációt, sőt jeleket és szimbólumokat is. Ködös-rejtelmes októberi hangulatban gyűlünk össze, hogy megkössük és felelevenítsük a nagy barátságokat, és kicsit okosabbak legyünk a kommunikáció terén is.

Táborhely:
A tábort Piliscsabán, a Béthel Otthonban rendezzük meg, mely egy gyönyörű tágas, zöld környezetben fekszik. A Béthel Otthon egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A táborhelyen nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra, szabadtéri játékokra.

Étkezés:
A táborozók minden nap 5-ször helyben elkészített egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak:

Költséghozzájárulás:
Minél korábban jelentkezel és utalod át a költséghozzájárulást, annál kevesebbet kell fizetned!

A költséghozzájárulás és jelentkezési határidők a KÖSZI Napvető kalandtáborban az alábbiak:
Szemfüles Szöcske jelentkezési időszak: 2017. augusztus 19. – szeptember 08.
Fizetendő költséghozzájárulás: 17.500 Ft
Megfontolt Mókus jelentkezési időszak: 2017. szeptember 09. – szeptember  29.
Fizetendő költséghozzájárulás: 19.500 Ft
Tétova Teknős jelentkezési időszak: 2017. szeptember 30. – október 13.
Fizetendő költséghozzájárulás: 21.500 Ft
Lomha Lajhár jelentkezési időszak: 2017. október 14-25.
Fizetendő költséghozzájárulás: 25.500 Ft

Felhívjuk a figyelmet, hogy nem elegendő az egyes időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulást is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.

Kedvezmények:
A fenti költséghozzájárulást csökkentheted akár 10.000 Ft-tal is, ha többen együtt jelentkeztek a táborba, ha elhívod testvéredet vagy egy olyan új táborozót hozol, aki még sohasem volt KÖSZI-táborban. A kedvezmények tehát összevonhatók (maximum 10.000 Ft értékben), azaz minél több táborozót mozgósítasz, annál több kedvezményt kapsz, de egy általad mozgósított táborozó után csak egyféle kedvezményt kaphatsz.
​A Csoportos kedvezmény igénybevételét már a Jelentkezési lapon jelezni kell. A Testvérkedvezmény és a KÖSZI Nagykövet kedvezmény azután is igénybe vehető, miután kitöltötted a Jelentkezési lapot, de ekkor is emailben jelezni kell ezt.
NOE-kedvezmény: Amennyiben a szülők tagjai a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE), és rendelkeznek érvényes NOE-tagsággal, akkor 6.000 Ft kedvezmény kapható.

Költséghozzájárulás, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs
Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net
Voltál már itt? Értékeld!


0 / minimum 200 karakter
Még nem érkezett értékelés